«Μια σχέση Στοργής» με την Σάντρα Μπούλοκ απόψε στο Star!

Μην την χάσετε! Συντονιστείτε στις 23.30

«Μια σχέση Στοργής» με την Σάντρα Μπούλοκ απόψε στο Star!

Απόψε τις 23:30 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η δραματική ταινία «Μια σχέση Στοργής» με την Σάντρα Μπούλοκ!

Η ταινία εστιάζει στο ανατρεπτικό και συναρπαστικό ταξίδι ενός άστεγου έφηβου, που βρίσκει σπίτι, αγάπη, οικογένεια και καταφέρνει να αναδειχθεί σε αστέρι του μπέιζμπολ.

O Μάικλ Όχερ γνωρίζει λίγα πράγματα για την οικογένεια του. Ακόμα λιγότερα γνωρίζει για τα σπορ. Αυτό, που ξέρει καλύτερα ο άστεγος νεαρός, είναι οι δρόμοι και τα σκοτεινά σοκάκια του Μέμφις.

Η καλοαναθρεμμένη Λι - Αν Τουόχι ξέρει ελάχιστα για τον κόσμο του Μάικλ. Ωστόσο όταν εκείνη και ο νεαρός συναντιούνται, εκείνος βρίσκει ένα σπίτι και η οικογένεια Τουόχι όμως βρίσκει κάποιον, που της αλλάζει τη ζωή: έναν νέο αγαπημένο γιο και αδελφό. Ο εύσωμος και περιθωριακό νεαρός με τη βοήθεια και την υποστήριξη της νέας του οικογένειας και ιδίως της Λι – Αν κατορθώνει να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να αναδειχθεί στο νέο αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου…

*Η ταινία βασίζεται στο best seller βιβλίο του Mάικλ Λιούις «The Blind Side:Evolution of a game» και αφορά στην αληθινή ιστορία του παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Μάικλ Όχερ.
**Για την ερμηνεία της η Σάντρα Μπούλοκ βραβεύθηκε με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και Χρυσή Σφαίρα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top