Ελένη Τσολάκη: Μιλάει πρώτη φορά για την πρόταση γάμου που δέχθηκε λίγο πριν ντυθεί νυφούλα

Παντρεύεται στις 16 Σεπτεμβρίου τον σύντροφό της

Για το γάμο της αλλά και την πρόταση που δέχθηκε από τον σύντροφό της, Παύλο Πετρουλάκη, να γίνει γυναίκα του, μίλησε για πρώτη φορά η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, η παρουσιάστρια, θα παντρευτεί με τον επιχειρηματία στις 16 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island της Βάρκιζας.

 «Η πρόταση γάμου ήρθε σε μια στιγμή που την έκανε μη αναμενόμενη. Αυτό την κάνει ξεχωριστή, αφού συνήθως ξέρεις πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα. Σε εμάς δεν συνέβη έτσι, γι’ αυτό και είναι ξεχωριστή» μου λέει η Ελένη, δείχνοντας την έντονη συστολή της να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. «Η χαρά μου ήταν τεράστια» μου διηγείται, «ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για την πρόταση γάμου ήταν η μαμά μου». Ο Δήμος Βερύκιος ήταν εκείνος που «πρόδωσε» την ημερομηνία του γάμου στο Happy Day, τον περασμένο Ιούνιο. Δεν είπε, βέβαια, τίποτε παραπάνω πέρα από την ημερομηνία. Και έπεσε μέσα. «Ο “κύριος Βερύκιός μου”, όπως συνηθίζω να τον αποκαλώ, είναι ένας άνθρωπος που είναι παντού» λέει και προσθέτει: «Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν για το γάμο μου. Γενικά είναι από τους ανθρώπους που συμβουλεύομαι και έχει σταθεί στο πλευρό μου. Ό,τι λέει είναι πάντα to the point».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top