Η συγκινητική ανάρτηση του νικητή του MasterChef για τα προσφυγόπουλα στη Σάμο

Τι έγραψε ο Λάμπρος Βακιάρος

Ο νικητής του MasterChef για τα προσφυγόπουλα στη Σάμο

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Masterchef, που προβλήθηκε από το Star, και στο οποίο τερμάτισε πρώτος, αλλά την τόσο ευαίσθητη πλευρά του δεν είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε παρά μόνο μέσα από την τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό social media.

Αυτή την φορά, ο Λάμπρος Βακιάρος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια εμπειρία που είχε στην πατρίδα του, την Σάμο όπου συναντήθηκε με τα προσφυγόπουλα από Συρία. Μάλιστα, εκεί ο Έλληνας Masterchef μαγείρεψε για τα παιδιά που βρίσκονται σε κέντρο, που τα φιλοξενεί.

«Τις προάλλες επισκέφτηκα ένα κεντρο που έχουμε εδώ στην Σάμο το οποίο στεγάζει ασυνόδευτα παιδιά τα οποία έχουν έρθει στο νησί κυρίως απο την Συρία λόγω της κατάστασης με τον πόλεμο εκεί. Τα περισσότερα από αυτα ισως δεν έχουν γονείς ή χάθηκαν μεταξύ τους στην διαδρομή..

Μαγείρεψαμε λοιπόν ένα γεύμα το οποίο και πρόσφεραμε με πολλή αγάπη για να μπορέςουμε έστω και για λίγο να τα κάνουμε να χαρούν.

Αντίκρισα εικόνες και καταστάσεις που με έκαναν να καταλάβω σε πολύ μικρό βαθμό τι μπορεί να έχουν περάσει αυτά τα παιδια. Με έκαναν να ανατριχιάσω και πιστεύω θα έκαναν και εσένα. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες.. Το σημαντικότερο όμως ειναι οτι περα απ´ όλες αυτες τις δυσκολίες αντίκρισα πανεμορφα παιδιά με μεγαλα χαμογελα και χαίρομαι πολύ που τα έκανα εστω και για λιγο να ξεχαστούν και να περάσουν όμορφα.


Σαν Σαμιωτης οφειλω να πω ενα μεγάλο μπράβο στην Friendly Humans την ομάδα που βοηθάει αυτά τα παιδιά να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη διαβίωση στο νησί.

Μην ξεχνάμε οτι πάνω απ’όλα οφείλουμε να είμαστε άνθρωποι. Όποια και να είναι η γνώμη σου για τους μετανάστες τα παιδιά είναι ψυχές που δεν φταίνε σε τίποτα και τους αξίζει να ονειρεύονται. Για αυτο ειναι και στο χερι μας να κανουμε τη ζωη τους καλύτερη.

Με πολλή αγάπη,

Λάμπρος»

 

 

Τις προάλλες επισκέφτηκα ένα κεντρο που έχουμε εδώ στην Σάμο το οποίο στεγάζει ασυνόδευτα παιδιά τα οποία έχουν έρθει στο νησί κυρίως απο την Συρία λόγω της κατάστασης με τον πόλεμο εκεί. Τα περισσότερα από αυτα ισως δεν έχουν γονείς ή χάθηκαν μεταξύ τους στην διαδρομή.. Μαγείρεψαμε λοιπόν ένα γεύμα το οποίο και πρόσφεραμε με πολλή αγάπη για να μπορέςουμε έστω και για λίγο να τα κάνουμε να χαρούν. Αντίκρισα εικόνες και καταστάσεις που με έκαναν να καταλάβω σε πολύ μικρό βαθμό τι μπορεί να έχουν περάσει αυτά τα παιδια. Με έκαναν να ανατριχιάσω και πιστεύω θα έκαναν και εσένα. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες.. Το σημαντικότερο όμως ειναι οτι περα απ´ ολες αυτες τις δυσκολίες αντίκρισα πανεμορφα παιδιά με μεγαλα χαμογελα και χαίρομαι πολύ που τα έκανα εστω και για λιγο να ξεχαστούν και να περάσουν όμορφα. Σαν Σαμιωτης οφειλω να πω ενα μεγάλο μπράβο στην Friendly Humans την ομάδα που βοηθάει αυτά τα παιδιά να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη διαβίωση στο νησί. Μην ξεχνάμε οτι πάνω απ'όλα οφείλουμε να είμαστε άνθρωποι. Όποια και να είναι η γνώμη σου για τους μετανάστες τα παιδιά είναι ψυχές που δεν φταίνε σε τίποτα και τους αξίζει να ονειρεύονται. Για αυτο ειναι και στο χερι μας να κανουμε τη ζωη τους καλύτερη. Με πολλή αγάπη, Λάμπρος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lambros Vakiaros[Official] (@iamvakiaros) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top