«Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρη είναι μαζί», «Αυτή είναι η ξανθιά της εγχώριας showbiz με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος ο Τζώνη Καλημέρης», «Ο Τζώνη Καλημέρης βρήκε ξανά την ευτυχία στο πλευρό της Χριστίνας Κοντοβά»: αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους των δημοσιευμάτων που κάνουν το γύρο του διαδικτύου (και του τύπου) το τελευταίο χρονικό διάστημα και θέλουν τη σχεδιάστρια και τον ισχυρό άνδρα των media να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης.

Ή μάλλον του νησιού, μιας και το ειδύλλιο ανάμεσά τους, σύμφωνα με τα όσα γράφονται εκτυλίσσεται στην Μύκονο, όπου η μεν δραστηριοποιείται επαγγελματικά (διατηρεί κατάστημα με ρούχα στο Καλό Λιβάδι και ο δε περνάει το καλοκαίρι του (είναι γνωστό ότι νοικιάζει κάθε χρόνο σπίτι για να κάνει διακοπές με τα παιδιά και τους φίλους του).

Μάλιστα, από τότε κάθε ανάρτηση της Χριστίνας για πολλούς «κρύβει» από πίσω της τον Τζώνη – μιας και εκείνη είναι πολύ πιο ενεργή στα social media από εκείνον -, κάτι που έγινε και στο πρόσφατο ταξίδι της στη Σαμοθράκη.

Οι φήμες ήθελαν να μην έχει φτάσει μόνη της στο νησί, αλλά συνοδευόμενη με τον από του Αγίου Πνεύματος σύντροφό της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κι αυτό γιατί τις ημέρες που η σχεδιάστρια πέρασε στο νησί του Θρακικού Πελάγους, εκείνος εθεάθη στο νησί των Ανέμων, διαψεύδοντας (άθελά του με τον τρόπο αυτό το κοινό τους ταξίδι).

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι δυο τους, των οποίων η γνωριμία κρατάει εδώ και πολύ καιρό, δεν είναι ζευγάρι, απλά μιας και έχουν κοινή βάση, την Μύκονο, δεν είναι λίγες οι φορές που απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου, έχοντας πάντα και άλλους μαζί.

Άλλωστε, για ακόμα ένα καλοκαίρι και λίγο πριν να επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει την τηλεοπτική του προετοιμασία (κι επιστροφή), ο Τζώνη Καλημέρης αφιερώνεται στους γιους του, κάνοντας τα πάντα για να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους.