Ο Ορέστης Τσανγκ θα είναι ο παρουσιαστής της 82ης ΔΕΘ!

Ο παίκτης του Survivor σε νέες περιπέτειες!

Ο Ορέστης Τσανγκ θα είναι ο παρουσιαστής της 82ης ΔΕΘ!

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Survivo, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Ορέστης Τσανγκ ήρθε για να μείνει!

Ο "Κινέζος από την Θεσσαλονίκη" όπως έγινε γνωστός, θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ο ίδιος ο πρώην "Μαχητής" έδωσε το "παρών" στην εκπομπή του ΣΚΑΪ online και μίλησε για το νέο του εγχείρημα, λέγοντας ότι προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

«Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Κίνα και επειδή έχω την καταγωγή μου από εκεί μπορώ να βοηθήσω και να δείξω πως μπορεί να υπάρξει γεφύρωση των δύο πολιτισμών αφού έχω γεννηθεί, έχω ζήσει και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη», είπε και συνέχισε απαντώντας σε εκείνους που είχαν διαφωνήσει με την επιλογή του, λέγοντας πως είναι φωνές που ξεπεράστηκαν αφού ο ίδιος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και έχει την εμπειρία και την όρεξη να βοηθήσει.

Όσο για το εάν θέλει να εμπλακεί με τα της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Τσανγκ τόνισε πως δεν είναι κάτι που σκέφτεται προς το παρόν αφού αυτό που θέλει να κάνει είναι να ασχοληθεί με τις εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην Κίνα, αφού έχει σπουδάσει γεωπόνος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top