Το "live" του Βουρλιώτη που "ξεσήκωσε" την Άνδρο και τον Δημήτρη Μάρκο! Video

Τον ενθουσιασμό σκόρπισε στο κοινό και ο Dj Sparky!

Ο Νίκος Βουρλιώτης με τους "Goin' Through" στα καλύτερά του: Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πραγματοποίησε live εμφάνιση στο Ναυτικό Όμιλο Άνδρου, ξεσηκώνοντας τους φίλους του, ενώ τον ενθουσιασμό του για τον τραγουδιστή εξέφρασε μέσω των social media και ο Δημήτρης Μάρκος, που πραγματοποιεί διακοπές στο νησί.

"Καλημέρα Ελλάδα! Ο φίλος μου Νίκος Βουρλιώτης "μάγεψε" με τις επιτυχίες και τη θετική του ενέργεια την Άνδρο! Ένα εκπληκτικό παιδί, ένας μοναδικός πατέρας και σύζυγος, δε σταμάτησε να μου δείχνει φωτογραφίες του μεγάλου "έρωτα", της κόρης του, πριν το "live"! Συγκινητική ήταν η αναφορά του στο παιδί του στενού του συνεργάτη που βάφτισε πριν 14 χρόνιε στο Ναυτικό Όμιλο, αλλά και η προσωπική αφιέρωση που μου έκανε! Ο "NiVo" έγινε "ένα" με τον κόσμο και έδειξε - εκτός από το ταλέντο του - πόσο ακομπλεξάριστος είναι!!! Μπράβο στον Φίλιππο Περράκη για τις φετινές εκδηλώσεις στο ΝΟΑ ΑΝΔΡΟΥ! Τα καλύτερα έρχονται του χρόνου", έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Τον ενθουσιασμό σκόρπισε στο κοινό και ο Dj Sparky παίζοντας πριν και μετά το live του "NiVo" τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Χαρακτηριστική στιγμή του event ήταν όταν βρέθηκε εκεί και το Σώμα Προσκόπων (με στολές και σήματα) από τον Πύργο της Βασιλίσσης στους Αγίους Αναργύρους. Όλοι μαζί "ράπαραν" και "διακόπαραν" μια εβδομάδα στην Άνδρο. Ανέβηκαν όλοι επί σκηνής, μαζί με πιτσιρικάδες φίλους του συγκροτήματος από Άνδρο, έβγαλαν και μια αναμνηστική που "πάτησαν" και Όμιλο!

Οι "Goin' Through" (Βουρλιώτης-Παπαθανασίου), ένα γνωστό hiphop-rap συγκρότημα της Δυτικής Αθήνας με το δικό του κοινό και με απήχηση στην πιτσιρικαρία, έκανε την εμφάνιση του στο Νειμποριό, στο εστιατόριο-αναψυκτήριο Περράκη στον Όμιλο. Μια εντελώς διαφορετική μουσική παρουσία από αυτές που συνηθίζει εδώ και χρόνια η Άνδρος. Αν βάλουμε και μερικές ακόμα εμφανίσεις στο Νειμποριό (Αυγούστινος Γαλιάσος, Τόνι Σφίνος, νεανικά ρόκ συγκροτήματα κλπ) βλέπουμε πως ο ξεχασμένος από την καλοκαιρινή διασκέδαση Νειμποριός εφέτος έγινε αναφορά ενός νεανικού κοινού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top