Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για την μετακόμισή της σε νέο σπίτι!

Μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για την μετακόμισή της σε νέο

Μετακομίζει η Φαίη Σκορδά μαζί με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη σε νέο σπίτι, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετές φήμες και δημοσιεύματα που ήθελαν την παρουσιάστρια να πηγαίνει σε νέο σπίτι στα βόρεια προάστια, αφήνοντας το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το σπίτι που θα μετακομίσει θα βρίσκεται και πάλι στα νότια προάστια.

«Όχι, δεν ισχύει. Δεν αναζητεί σπίτι ούτε στην Κηφισιά ούτε στο Μαρούσι, όπως ακούγεται. Ισχύει ότι θα φύγει από την όμορφη μονοκατοικία όπου ζει μέχρι σήμερα με τα δυο της παιδιά στην Βουλιαγμένη, ψάχνει ωστόσο σπίτι στα νότια προάστια. Δεν θέλει τα παιδιά της να αλλάξουν περιβάλλον. Επιθυμεί να βρίσκονται κοντά στον πατέρα τους, για να μη στερηθούν ούτε στο ελάχιστο τη φυσική του παρουσία», αναφέρει πηγή από το κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Φαίη Σκορδά δεν θέλει να απομακρυνθεί από την περιοχή της Βουλιαγμένης, καθώς δεν θέλει να αλλάξει τίποτα από το πρόγραμμα των παιδιών της.

Μάλιστα, καθοριστικός παράγοντας στην αναζήτηση νέας στέγης για την παρουσιάστρια του Πρωινού στάθηκε και το γεγονός ότι ο μεγάλος γιος της, ο Γιάννης, θα πάει φέτος στην πρώτη τάξη του δημοτικού και η Φαίη θέλει το καινούριο τους σπίτι να βρίσκεται κοντά στο σχολείο του μικρού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top