Μετά την κόλαση που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της Αττικής, οι συνέπειες των μεγάλων πυρκαγιών είναι τεράστιες.

Οι πυροσβέστες στάθηκαν ως ήρωες, σβήνοντας όλα τα μέτωπα που προκλήθηκαν στα περίχωρα της Αθήνας.

Μία από τις δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο των πυρκαγιών, η Ρένα Κουβελιώτη του Alpha, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook, έκανε γνωστές τις συνέπειες που είχε η δουλειά της στην υγείας της, αφού αποκάλυψε ότι δηλητηριάστηκε το αίμα της.

Συγκεκριμένα, η Ρένα Κουβελιώτη έγραψε χαρακτηριστικά: «Στις φωτιές του 2007 έσπασα μετά από πτώση τον κόκκυγα μου... Για μέρες στο νοσοκομείο πίστευα πως δε θα καταφέρω να σταθώ ξανά στα πόδια μου... Σήμερα οι εξετάσεις έδειξαν πως δηλητηριάστηκε το αίμα μου από τον καπνό και παράλληλα προκλήθηκαν βρογχοσπασμοί στα πνευμόνια μου... Τώρα μάσκες, κορτιζόνη , αντιβίωση και αγωνία για τις επόμενες εξετάσεις. Γιατί τα λέω αυτά; Για να σκεφτείτε λίγο περισσότερο πριν φωνάξετε «αλήτη» έναν ρεπόρτερ ή έναν τεχνικό έναν φωτογράφο... Ξέρεις η εικόνα, η φωτογραφία, η μαρτυρία δεν καταγράφηκε από κάποιο ρομπότ... Άλλα από κάποιον εργαζόμενο ... Άνθρωπο... Τέλος πάντων το ευχάριστο είναι πως τώρα θα μπορέσω να είμαι στο κρεβάτι πλάι στην αρρωστούλα κόρη μου που εγκατέλειψα τρεις νύχτες για να πάω στη φωτιά ... Life is life».