Shannen Doherty: Η πρώτη φωτο από τη νέα της δουλειά και το συγκινητικό μήνυμα μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Ραγίζει καρδιές η τηλεοπτική "Μπρέντα"

Shannen Doherty: Η πρώτη φωτο από τη νέα της δουλειά

Στο πλατό επέστρεψε η Shannen Doherty μετά από απουσία δύο χρόνων και μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η τηλεοπτική «Mπρέντα» που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Beverly Hills 90210» δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την νέα της τηλεοπτική δουλειά και έγραψε το παρακάτω μήνυμα:

«Σήμερα επέστρεψα στα γυρίσματα. Ήταν δύο σκληρά χρόνια. Παλεύοντας με τον καρκίνο. Ο κόσμος σε κρίνει ως ηθοποιό. Υποθέτει ότι είσαι αδύναμος, όχι ικανός, κ.λπ, κ.λπ. Κι όμως, και πάλι η δουλειά είναι που σε αναζωογονεί και ανανεώνει τις δυνάμεις σου για να κατακτήσεις αυτό το αδιανόητο κτήνος. Σήμερα συγκρίνω τον εαυτό μου με ένα αμάξι. Αυτό το vintage Shelby που ήταν στο γκαράζ για πολύ καιρό. Και είναι ακόμη ένα σπουδαίο αμάξι. Το καλύτερο. Απλώς χρειάζεται τον χρόνο του για να πάρει μπροστά η μηχανή και να δουλέψει, όπως υποτίθεται ότι θα 'πρεπε. Είμαι ευγνώμων για το σήμερα. Ευγνώμων για κάθε μέρα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της σειράς "Ηeathers" που μου επέτρεψαν να παίξω και σήμερα να υποδυθώ κάποια άλλη. Υπέροχοι συνεργάτες, υπέροχοι σεναριογράφοι, υπέροχο καστ, υπέροχη τηλεοπτική σειρά και σκηνοθέτης».

 Η σειρά στην οποία αναφέρεται η πρωταγωνίστρια δεν είναι άλλη από το τηλεοπτικό reboot του θρυλικού "Heathers" που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top