Στην σύντροφό του Γεωργία Αβασκαντήρα αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του ο Γιώργος Χρανιώτης μετά το τέλος του Survivor.

Βλέπετε, η απόσταση έκανε τον έρωτά τους να δυναμώσει περισσότερο.

Ο Γιώργος και το κορίτσι του μπορεί να έχουν 21 χρόνια διαφορά, αλλά αυτό φαίνεται πως καθόλου δεν τους εμποδίζει να “χτίσουν” μια ζηλευτή σχέση που… μετρά ήδη ένα χρόνο!

Εκείνη είναι χορεύτρια και μοιάζει να απολαμβάνει το νεανικό χαρακτήρα του ηθοποιού, ενώ τα κοινά ενδιαφέροντά τους και το χιούμορ τους είναι τα στοιχεία που τους ενώνουν.

Γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι μέσω κοινών γνωστών στην Τήνο, όπου έκαναν και οι δύο τις διακοπές τους και από τότε είναι αχώριστοι, παρά το μεγάλο διάστημα που πέρασαν μακριά, λόγω των υποχρεώσεων του Γιώργου Χρανιώτη απέναντι στην παραγωγή του παιχνιδιού Survivor.

Πρόσφατα, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Realnews βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Γιώργος έχει ξεκινήσει τις πρόβες για την παράσταση “Η ώρα του διαβόλου” που πρόκειται να παρουσιαστεί μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο.

Η νεαρή Γεωργία, όμως, δεν άφησε μόνο το σύντροφό της και ταξίδεψε μαζί του στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να περάσουν χρόνο μαζί, όπως και έκαναν!

Tags: