Κι όμως υπάρχει post στο Instagram για το οποίο έχει μετανιώσει η Kim Kardashian!Δείτε ποιο είναι

Μισεί το μήκος των νυχιών της

Για ποιο post έχει μετανιώσει η Kim;

Έχουν περάσει 5 χρόνια από την ημέρα που η Kim Kardashian εγκαινίασε το προφίλ της στο Instagram και έκτοτε έχει κάνει περίπου 3,872 ποστ και έχει περισσότερους από 102 εκατομμύρια followers. Και όμως από τα χιλιάδες της ποστ (ενίοτε κάποια γυμνά και πολύ προκλητικά) μόνο για ένα ομολογεί πως έχει μετανιώσει.

Πρόσφατα η Kim έκανε ένα νέο make-up tutorial παρέα με το διάσημο YouTuber Patrick Starrr και σε αυτό όχι μόνο αποκάλυψε για ποιο post μετανιώνει, αλλά εξομολογήθηκε πως μισεί το μήκος των νυχιών της και ντρέπεται για τα χέρια της.

Έτσι μάθαμε πως η Kim δεν αντέχει τα μακριά νύχια γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτα με αυτά, αλλά από την άλλη ντρέπεται για τα χέρια της και για τα κοντά της νύχια. 

Επίσης είπε πως από τις αδελφές της τα πιο μακριά νύχια τα έχει η Khloe, και ακολουθούν η Kylie και η Kendall και πως μόνο η Kourtney έχει πιο κοντά νύχια και από την ίδια την Kim και μας αποκάλυψε πως μετανιώνει που ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram στις 23 Οκτωβρίου του 2013 για να μας δείξει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Kanye West καθώς θεωρεί πως τα νύχια της είναι πολύ κοντά και θα έπρεπε να είναι μακρύτερα!


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top