Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη της συνέντευξη ως κυρία Θεοδωρίδη- Όσα αποκάλυψε για την ημέρα του γάμου της!

Δείτε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Δούκισσα: Η πρώτη της συνέντευξη ως κυρία Θεοδωρίδη

Μπορεί ακόμα η Δούκισσα Νομικού να αποκαλεί τον σύζυγό της «το αγόρι μου», ωστόσο δίνει την πρώτη της συνέντευξη ως κυρία Θεοδωρίδη σχεδόν δύο μήνες μετά το γάμο της.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο, φορώντας ένα πριγκιπικό νυφικό δια χειρός Celia Kritharioti.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Δούκισσας

Δούκισσα, γιατί "αγόρι μου"; Σου είναι ακόμη παράξενο να λες "ο άνδρας μου", "ο σύζυγός μου";

Ο σύζυγός μου; Μου ακούγεται πολύ τυπικό. Ο Δημήτρης εξακολουθεί να είναι το γλυκό μου αγόρι. Μπορεί να έχουμε παντρευτεί και να είμαστε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά νιώθω ακόμη αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι κάθε φορά που τον κοιτάζω.

Τι υποκοριστικά χρησιμοποιείτε;
Τι υποκοριστικά χρησιμοποιούν δύο ερωτευμένοι άνθρωποι; Ε, όλα αυτά!

Ποια ήταν η στιγμή που ήξερες ότι ο Δημήτρης είναι ο ένας και μοναδικός; 

Την πρώτη στιγμή που μου χαμογέλασε. Ένιωσα μέσα μου αυτό το κάτι. Δεν το είχα ξανανιώσει.

Είπες επίσημα το "ναι" μέσα από το blog σου. Μοιάζει σαν να μην αισθάνεσαι ότι εκτίθεσαι, αλλά να μοιράζεσαι φυσικά τη ζωή σου με όσους σε ακολουθούν κάνοντάς τους κοινωνούς στη χαρά σου. Εσύ πώς το βλέπεις;
Μου αρέσει να μοιράζομαι με τον κόσμο τις όμορφες στιγμές μου. Εδώ και αρκετό καιρό έχω βγει από το καβούκι μου. Η αρχική μου σκέψη ήταν πως δε συμβαίνει δα και τίποτα συγκλονιστικό. Όταν ένα κορίτσι αγαπάει ένα αγόρι, γιατί να πρέπει να το κρύψει; Απελευθερώθηκα. Γι’ αυτό άλλωστε ξεκίνησα το διαδικτυακό μου ημερολόγιο, το Dutchesss Daily. Για να επιστρέψω όμως σ’ αυτό που έλεγες, η πρόταση γάμου είχε ήδη μαθευτεί, είχε γραφτεί, οπότε θα ήταν χαζό από μέρους μου να το κρύψω. Και γιατί να το κρύψω δηλαδή;

Τι συνήθειες έχετε ως ζευγάρι; Τι σας αρέσει να κάνετε μόνο οι δυο σας;
Βγάζουμε τα σκυλιά μας βόλτα, μαγειρεύουμε μαζί, βλέπουμε ταινίες, κάνουμε πλάκες. Με πειράζει συνέχεια, θέλω να σου πω. Με κάνει να γελάω συνέχεια. Μαζί του όμως απολαμβάνω ακόμα και τη σιωπή. Ξέρεις, αυτό που κάθεσαι στον καναπέ με τον άλλο και απλά χαλαρώνεις χωρίς να χρειάζεται να πεις τίποτα.

Τι σου είπε ο μπαμπάς σου την ημέρα του γάμου σου;
Την ημέρα του γάμου ο μπαμπάκας μου μου τραγουδούσε!

Τι σου τραγουδούσε; "Σήμερα γάμος γίνεται..."

Τέλειο!
Ήταν πολύ συγκινημένος. Αυτό που μου είπε ήταν πως ήρθε η στιγμή να ανοίξω τα φτερά μου. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να προσέχω, να αγαπώ, να τιμώ και να σέβομαι τον άνδρα μου.

Τι σου έχει μείνει από εκείνη την ημέρα;
Μου έχουν μείνει όλα. Θυμάμαι τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Την προετοιμασία, τη συγκίνηση, τη χαρά, την ανυπομονησία, το χορό μας, το πάρτι.

Διάβασε περισσότερα στο Madame Figaro που κυκλοφορεί

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top