Η απάντηση του Πρίαμου για την υγεία του, τις αρπαχτές και τον τιμοκατάλογο των παικτών του Survivor!

Όσα αποκάλυψε ο παίκτης του Survivor

Μπορεί το Survivor να τελείωσε, αλλά οι παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης  συνεχίζουν να απασχολούν τα ΜΜΕ.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Πρόσφατο δημοσίευμα  ήθελε τον πρώην παίκτη τον πρώην παίκτη των «Μαχητών» να μην είναι καλά ψυχολογικά.

Ο ίδιος το μεσημέρι της Τρίτης, μίλησε στην εκπομπή Labiri biri γι’ αυτό το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το είδα το δημοσίευμα και γέλασα πολύ… Αυτό που γράφτηκε (για την ψυχολογική μου κατάσταση) δεν ισχύει για μένα γιατί αν παρακολουθούσαν καλύτερα τα social media μου θα καταλάβαιναν αντίθετα δεν είμαι κλεισμένος στο σπίτι, είμαι συνέχεια με φίλους και περνάω πολύ όμορφα σε αυτή τη φάση της ζωής μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την λίστα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες προκειμένου να εμφανιστούν σε κάποιο μαγαζί, αλλά και γιατί το όνομά του δεν είναι μέσα.

«Τα ποσά που γράφονται είναι υπερβολικά! Εμένα το όνομά μου δεν είναι σ’ αυτή τη λίστα, γιατί εγώ έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά χωρίς να έχω πληρωθεί γιατί είναι τα μαγαζιά που πήγαινα και πριν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν, που τους αγαπώ και έχω δουλέψει μαζί τους...», απάντησε.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει δεχτεί  προτάσεις για να κάνει εκπομπή! «Έχω προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν έχω πει σε καμία ναι, δεν έχω κλείσει συμφωνία με κανένα, θέλει σωστή διαχείριση....» είπε και πρόσθεσε:«Θα ήταν ένα στυλ ιδανικά που να έχει σχέση με παιχνίδια, ανταγωνιστικά, και με νεαρές ηλικίες, θα μπορούσα να το υποστηρίξω πολύ καλά…»

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top