Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν έμενα, θα έπρεπε να αδειάσω πολλούς παίκτες»

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν έμενα, θα έπρεπε να αδειάσω πολλ

Έδειχνε να μην περνάει τόσο καλά, όσο είχε υπολογίσει αρχικά κι αυτό ήταν κάτι που έκανε τελικά την Ειρήνη Παπαδοπούλου να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούσαν και για όλα αυτά που την έκαναν να πάρει απόφαση και να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Θα είμαι ειλικρινής. Αυτό που με οδήγησε να αρχίσω να σκέφτομαι τη φυγή ήταν το γεγονός ότι δεν πέρναγα καλά στην παραλία λόγω των σχέσεων που είχα με τους υπόλοιπους παίκτες. Ένιωθα ότι δεν ταίριαζα με τον τρόπο που λειτουργούσαν. Αυτό με ωθούσε να έχω ακόμη παραπάνω την ανάγκη της αγκαλιάς των δικών μου ανθρώπων, με ταρακούνησε και με έβαλε κάτω να σκεφτώ τι είναι σημαντικό στη ζωή και τι όχι. Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν αυτή η πραγματική ζωή μου, ήταν ένα παιχνίδι», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα.

Και συνέχισε η τραγουδίστρια: «Δεν ήθελα να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου και ένιωθα ότι, αν συνέχιζα θα έπρεπε να αποκαλύψω πολλά, πράγματα που δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου. Ένιωθα τελικά ότι δεν ταίριαζα στο περιβάλλον. Για μένα είχε μεγαλύτερη σημασία να κρατήσω το επίπεδο και την αξιοπρέπεια μου και να γυρίσω στη ζωή και στη δουλειά μου από το να μείνω και να ξεκατινιαστώ. Αν έμενα, θα έπρεπε να αδειάσω πολλούς παίκτες. Και δεν θα μου ήταν καθόλου εύκολο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top