Σε ποια πασίγνωστη δημοσιογράφο κατέθεσε αγωγή η Ελένη Μενεγάκη

Τι είπε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Νίκος Αγαπηνός

Θιγμένη με τα όσα είπε η Τάνια Ιακωβίδου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», είναι η Ελένη Μενεγάκη και για αυτό το λόγο, την Δευτέρα θα καταθέσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα εναντίων της.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν η δημοσιογράφος είχε βγει στην εκπομπή του «Aποκαλυπτικά» και σχολίασε την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας του Alpha, η δημοσιογράφος άφησε να εννοηθεί πως η Ελένη Μενεγάκη δεν σέβεται τους συνεργάτες της και τους πετάει σαν στυμμένες λεμονόκουπες.

«Η κυρία Ελένη Μενεγάκη έδωσε εντολή σε εμένα προσωπικά να ελέγξω μέσω της εκπομπής που είχατε ως παρουσιαστής εσείς(σ.σ: αν υπήρξε κάτι επιλήψιμο που θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο προσφυγής στα δικαστήρια στη διάρκεια της εκπομπής αυτής. Ακούσαμε το σύνολο της εκπομπής, σύμφωνα και με τις εντολές που μας είχαν δοθεί και η προσωπική μου εκτίμηση, την οποία ακολούθησε η κ. Μενεγακη ήταν ότι υπήρξαν επιλήψιμες εκφράσεις και αναφορές από την πλευρά της κ. Ιακωβίδου για τις οποίες και υπάρχει άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη. Γιατί μιλάμε για αναφορές οι οποίες θίγουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψη της και οι οποίες είναι φυσικά εκτός ορίου ελεύθερης έκφρασης. Δεν αποτελούν στοιχεία – αναφορές κριτικής. Αποτελούν κακόβουλη και βάναυση – κατά τη θέση τη δική μας την οποία μεταφέραμε με την προσωπική ευθύνη τη νομική που έχουμε στην κυρία Μενεγάκη.

Αντιθέτως είπαμε ότι η εκπομπή και αναφέρομαι στο δικό σας το πρόσωπο, το σταθμό και τα μέλη του πάνελ δεν έχουν καμία ευθύνη και δεν υπήρχε καμία συμμετοχή,  αντιθέτως υπήρχε προσπάθεια κατευνασμού και παρεμπόδισης αυτής της βάναυσης προσβολής προσωπικότητας της κυρίας Μενεγάκη και της απαξίωσης που έλαβε χώρα.

Γιατί ξέρετε κάτι κ. Φουρθιώτη, το να λέμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι διακεκριμένος σε έναν επαγγελματικό χώρο, ότι δεν έχει ήθος, ότι πετά τους συνεργάτες του σαν στημένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια, ότι ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη της, ότι είναι παρτάκιας, ότι είναι σίριαλ κίλερ και ότι είναι ανήθικη η συμπεριφορά, όλα αυτά βάλλουν κατά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Και θα σας υπενθυμίσω κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top