Η παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 έγινε την Τετάρτη με παρουσιαστή τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του καναλιού, Γιάννη Λάτσιο.

Το ριάλιτι Nomads, το μεξικανικό desafio, όπως ανακοινώθηκε, θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν στο Palawan των Φιλιππίνων.

Το Nomads θα προβάλλεται καθημερινά 21:00-23:00. Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα προβάλλονται τα 90λεπτα επεισόδια, ενώ τις Παρασκευές θα γίνεται live η αποχώρηση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρίσκεται στις Φιλιππίνες, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρίσκεται διαφορετικός παρουσιαστής σε στούντιο στην Αθήνα για τα live.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα θα γίνεται αγώνισμα μέσα από το οποίο θα κερδίζει πολυτελή διαβίωση, την Τρίτη θα γίνεται ακόμα ένα αγώνισμα για το έπαθλο. Τότε η ομάδα που θα νικήσει μπορεί να ζητήσει κάτι, ο,τι θέλει και της λείπει. Την Τετάρτη θα γίνουν και πάλι δοκιμασίες, για ασυλία αυτή τη φορά, ενώ και την Πέμπτη θα αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία και την Παρασκευή ακολουθεί η αποχώρηση.

Οι παίκτες του Nomads θα είναι χωρισμένοι σε τρεις ομάδες. Η πρώτη θα ζει στην πολυτέλεια, η δεύτερη σε ένα χωριό όπου θα πρέπει να αναζητά το φαγητό της, ενώ η τρίτη θα ζει στην έρημο και δεν θα έχει τίποτα!

Οι συμμετέχοντες θα παίρνουν μέρος σε αγωνίσματα και δοκιμασίες, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα γυμνασμένοι, ενώ σε κάθε ομάδα θα βρίσκονται και διάσημοι και συμμετέχοντες άγνωστοι σε εμάς που επιλέχθηκαν από κάστινγκ.

Το Nomads θα διαρκέσει τρεις μήνες, ως το τέλος Δεκεμβρίου. Έχουν γίνει ήδη 15.000 αιτήσεις, ενώ το έπαθλο θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή