Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα είναι στο προσκήνιο: αρχικά γιατί δήλωνε κορίτσι του Κωνσταντίνου Βασάλου και μετά ξεσπώντας επειδή εμφανίστηκε αντίζηλος, αλλά και γιατί όταν ο «Μαχητής» του Survivor αποχώρησε από το ριάλιτι δήλωσε single.

Έτσι, το όνομα της Βασιλικής Αγιαννοπούλου έγινε αν όχι γνωστό, τουλάχιστον αναγνωρίσιμο από όσους παρακολούθησαν το «σκηνικό».

Προκύπτει, όμως, ότι την έχουμε (ξανα)δει, μιας και η κοπέλα που σήμερα ασχολείται ενεργά με το bodybuilding ήταν ηθοποιός και έχει πάρει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές που σημείωναν επιτυχία, όταν προβάλλονταν.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική είχε παίξει στο Καλημέρα Ζωή, όπου υποδύθηκε τη σύζυγο του Νάκου, του αδελφού του Στάθη Θεοχάρη, καθώς και στο Ιδιαιτέρα Για Κλάματα, όπου είχε τον ρόλο μιας εκ τριών σέξι γραμματέων του Στράτου Τζώρτζογλου.

Παράλληλα, η ίδια είχε μικρότερους ρόλους και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως οι Λάμψη (1991, ΑΝΤ1), Το Δις Εξαμαρτείν (1993, Mega), Cheek To Cheek (1996, ANT1) και To Κλειδί (2000, Star).