Σε ποιον ζήτησε δημόσια συγγνώμη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και γιατί

Η απάντηση της αθλητικογράφου σε όσους είπαν πως σνόμπαρε τους δημοσιογράφους

H συγγνώμη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Αρνητικά είχε σχολιαστεί πριν από λίγες μέρες η συμπεριφορά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη απέναντι στους δημοσιογράφους.

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ την ημέρα του μεγάλου τελικού στο Άλσος  Βεΐκου, αγνόησε τους δημοσιογράφους που την περίμεναν  ενώ κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ακόμη και πως τους έσπρωξε.

Η Ευρυδίκη μιλώντας στο «People» θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Σέβομαι απόλυτα τη δουλειά των δημοσιογράφων. Έχω βρεθεί κι εγώ με το μικρόφωνο στο χέρι να περιμένω επί ώρες, έστω για μια δήλωση, και να πρέπει να επιστρέψω με ένα υλικό στο κανάλι. Εξήγησα στα παιδιά ότι έχω ήδη αργήσει και πως έπρεπε να πάω μέσα. Ένας από τους δημοσιογράφους γύρισε και μου είπε “σνομπάρεις;”. Δεν σνομπάρω κανέναν. Δεν έσπρωξα κανέναν. Στον τελικό γινόταν ένας χαμός και άθελά του ο κόσμος έσπρωχνε ο ένας τον άλλο. Επιπλέον, με τραβούσαν και από την παραγωγή για να μπω στο χώρο» είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor και συμπλήρωσε:

«Επικρατούσε ένας πανικός. Να σου πω, όμως, κάτι; Έχω μάθει να ζητάω συγνώμη. Οπότε, αν κάποιος θεωρεί πως τον σνόμπαρα ή τον δυσαρέστησα, θέλω πραγματικά να ζητήσω ένα μεγάλο “συγγνώμη”, γιατί σέβομαι απόλυτα τη δουλειά του. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top