Η πρώτη συνέντευξη του Ντάνου στην Σκιάθο: Τελικά το σπίτι μου είναι πιο μεγάλο από ότι νόμιζα!

Ο Γιώργος μίλησε για τις μαγικές στιγμές που ζει στο νησί του

Η επιστροφή ήταν συγκινητική τόσο για την οικογένεια και τα δικά του πρόσωπα όσο και για τον ίδιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Ντάνος έλαβε ένα τεράστιο κύμα αγάπης από την ώρα που ακόμα προσέγγιζε με σκάφος το νησί του, την Σκιάθο. Συντοπίτες, αλλά και τουρίστες είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι για τον υποδεχτούν και να τον καλωσορίσουν στην πατρίδα του!

Το ίδιο εκαναν και το βράδυ, όποτε και ο νικητής του survivor δείπνησε με την οικογένεια του και τοπικούς φορείς σε γνωστό εστιατόριο του νησιού, όπως έχετε διαβάσει στο star.gr.

Κόσμος περίμενε υπομονετικά τον Σκιαθίτη δάσκαλο σκι και την ώρα που έφτασε στο εστιατόριο όλοι έπεσαν πάνω του για να του δώσουν τα συγχαρητήρια τους και να αγκαλιάσουν "το δικό τους παιδί".

Εκεί, τον συνάντησαν και οι τηλεοπτικές κάμερες και ο Γιώργος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τις μαγικες στιγμές που ζει στο νησί του.

"Ήρθα στο σπίτι μου, είναι πολύ μεγάλο αυτό που ετοίμασαν εδώ για μένα. Τελικά το σπίτι μου είναι πιο μεγάλο από ότι νόμιζα. Θα έπρεπε να είμαι κρέας σκέτο για να μην συγκινηθώ με κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με υποδέχτηκε έτσι κι ανυπομονώ να τους δω έναν έναν ξεχωριστά", είπε στο φακό του "ότι συμβαίνει στη Σκιάθο" και συνέχισε: "Δεν πιστεύω ότι είμαι στην Σκιάθο, αλλά σε ένα μεγάλο σπίτι που με υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Θα προσπαθήσω να μείνω μερικές ημέρες και θα κοιτάξω να έρχομαι συχνά γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Δόξα το Θεό, όμως! Θα βρούμε χρόνο για τη Σκιαθο μας!".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top