Η ομιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Σκιάθο: Το ευχαριστώ και η μεγάλη απόφαση!

Δείτε τι είπε ο νικητής του Survivor

Ο κόσμος τον υποδέχτηκε σαν ήρωα, τα παιδιά του έδωσαν λουλούδια και έκαναν μπροστά του το γνωστό συνθηματικό που έκανε και ο ίδιος με τους συμπαίκτες του όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο «Survivor» με φωνή δυνατή.

 Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ξανά κοντά στην οικογένειά του, στα δικά του πρόσωπα, στο νησί του. Στην Σκιάθο, νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στήθηκε γιορτή που έλαβε χώρα στο λιμάνι του νησιού, όπου και έδεσε το σκάφος με το οποίο έφτασε, και στη συνέχεια στο Ανοιχτό Θέατρο στο Μπούρτζι.

Εκεί, προτού γίνει η βράβευσή του από τον Δήμαρχο του νησιού, οι τοπικοί φορείς που ήταν πίσω από την όλη διοργάνωση πήραν το λόγο, ενώ πίσω από το μικρόφωνο μπήκε και ο ίδιος ο Ντάνος, που μίλησε στους συντοπίτες ευχαριστώντας τους για όλο το χρονικό διάστημα που βρίσκονταν στο πλευρό του, τον στηρίζανε και του έδειχναν την αγάπη τους.

Το star.gr εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο από την ομιλία του Ντάνου στο «κοινό» του.

«Σας ευχαριστώ στο μεγαλύτερο βαθμό που μπορεί να ευχαριστήσει κανείς κάποιον που βρίσκεστε όλοι εδώ σήμερα, όπως και όλους τους Έλληνες και όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και με τιμήσανε ανά την Ελλάδα και ανά τον κόσμο. Έχω εισπράξει πραγματικά πολλά email από την ομογένεια στην Νέα Υόρκη και από την Κύπρο ακόμα, από την Ρουμανία… Δε θέλω να ξεκινήσω πραγματικά γιατί θα ξεχάσω κάτι και δεν το θέλω. Τους ευχαριστώ όλους, όπως και σας ευχαριστώ γιατί όπως και να είναι, το να είσαι μακριά δεν είναι καθόλου εύκολο. Εγώ πήρα μια απόφαση να κάνω μια παύση στα επαγγελματικά κι αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο. Και έγινε στα ξαφνικά. Αλλά άμα δε ρισκάρεις καμιά φορά, δεν κάνεις και τίποτα τελικά», είπε μεταξύ άλλων ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top