Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως μισθοφόρος έφθασε μέχρι την τελική τετράδα στο Survivor και από τότε που αποχώρησε από την ριάλιτι επιβίωσης απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου!

Το star.gr τον συνάντησε σε ένα από τα μαγαζιά που έχει, στο καφέ-μπαρ Bookali στον Χολαργό και ο παίκτης των Μαχητών μίλησε για όλα.

Ο 32χρονος πρώην μισθοφόρος είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί σε Αγία Παρασκευή και Χολαργό τρία μαγαζιά.

Το μπαράκι «Dodo’s» και το εστιατόριο «Μπούφος» στην Αγία Παρασκευή και το καφέ-μπαρ Bookali στον Χολαργό!

Πως είναι οι πρώτες του εβδομάδες στην Ελλάδα

«Σίγουρα για όλα τα παιδιά είναι ένα σοκ αυτό που ζούμε, ο κόσμος μας έχει υποδεχτεί πολύ όμορφα, μας αγαπάει και μας το δείχνει πάρα πολύ. Αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο και είναι πάρα πολύ ωραίο να παίρνεις όλη αυτή την αγάπη από τον κόσμο.»

Η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι

«Η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι ήταν για μένα οι τραυματισμοί που είχα και ο πιο μεγάλος ήταν το γόνατο που μου βγήκε και ευτυχώς στον αέρα το έβαλα πάλι στην θέση του γιατί αν το πάταγα θα είχαν διαλυθεί όλα».

Θα ξαναπήγαινε στο παιχνίδι;

«Θα ξαναπήγαινα ναι! Αν και δεν μου φαίνεται, είμαι σκληρός, έχω μάθει στα δύσκολα στην ζωή και όταν πέφτω σηκώνομαι δυο φορές!»

Έγινε σεξ στο παιχνίδι;

«Εγώ δεν έκανα τίποτα, μόνο για μένα μπορώ να πω… δεν μπορώ να ξέρω για τους άλλους!»

Τι τον δυσκόλεψε στην καθημερινότητα μέσα στο παιχνίδι;

«Για μένα το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να περάσει ο χρόνος, τίποτα άλλο. Δεν με δυσκόλεψε κάτι άλλο»

Οι καλές στιγμές

«Είναι πολλές οι καλές στιγμές που είχαμε μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη. Σίγουρα η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν έμεινα στην τετράδα, όταν δηλαδή έφυγε ο Γιάννης καλώς ή κακώς».

Για τις επιχειρήσεις του

«Εγώ ουσιαστικά ξεκίνησα πριν από την κρίση, οπότε μόλις ήρθε δυσκολεύτηκα πολύ. Ακόμα και τότε λοιπόν που ήρθαν τα πάνω-κάτω, βγήκα από το αδιέξοδο και πήγα στα καράβια. Κατέβηκα Σομαλία, μάζεψα κάποια χρήματα, σωστά, εκ του αποτελέσματος και άνοιξα τα μαγαζιά! Είναι πολύ σημαντικό να το ξέρει κι ο κόσμος ότι και από το 0 να ξεκινήσεις, μπορείς να τα καταφέρεις και σε πολύ δύσκολες συνθήκες!»

Πως πήρε την απόφαση να πάει στην Σομαλία ως μισθοφόρος

«Δεν φοβήθηκα καθόλου, μου αρέσει η περιπέτεια! Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων, έπρεπε να μαζέψω κάποια χρήματα, έκανα καλούς φίλους και θέλω να ευχαριστήσω όλες τις εταιρείες που δούλεψα για αυτές.»

Ποιους φίλους έκανε μέσα στο Survivor

«Σίγουρα έχω κάνει ρίζες για πολύ καλές φιλίες, αλλά με την πεντάδα Βασάλος, Μάριος, Σάρα και Ελισάβετ που ήμασταν μαζί έως το τέλος σχεδόν, θα κάνουμε πάρα πολύ καλή παρέα! Είμαστε πολύ δεμένοι!»

Πως του φάνηκε η εικόνα που βγήκε προς τα έξω για εκείνον

«Κοίτα αν και μου είχε δώσει κάποιες οδηγίες η αδερφή μου, τις οποίες και δεν τήρησα όπως είδε ο κόσμος… εγώ απλά ήμουν ο εαυτός μου… Σίγουρα κάποια πράγματα με το μοντάζ δεν φάνηκαν, όπως το ότι μαγείρευα, ειδικά μετά το τροχαίο. Σίγουρα δεν φάνηκε ο Κώστας σε κάποια σημεία που έπρεπε… αλλά οκ έτσι είναι…!»

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)