Αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ανακοινώνοντας μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μετά 16 χρόνια δίπλα στην «βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης» ο δημοσιογράφος δεν θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής.

Αλλά, όπως όλα δείχνουν δεν είναι η μόνο αποχώρηση που θα γίνει. Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και η Κατερίνα Ζαρίφη αποχωρεί από την εκπομπή!

Μάλιστα, την Τετάρτη, τόσο εκείνη, όσο και ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχαν συνάντηση με άνθρωπο της παραγωγής. 

Αποκαλύφθηκε, επίσης, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ότι ήταν δική του απόφαση, μιας και η «ωραία Ελένη» τον ήθελε στην εκπομπή, αλλά ο ίδιος έκρινε σκοπιμότερο να αποχωρήσει, εν όψει και των μεγάλων αλλαγών που ετοιμάζονται στην εκπομπή.

«Έχει αποφασιστεί εδώ και ένα μήνα ότι ο Γρηγόρης θα σταματήσει από την εκπομπή. Η Ελένη έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει εντελώς την εκπομπή της, θέλει κάτι πιο νεανικό, για να χτυπήσει το δυναμικό κοινό, και ο Γρηγόρης δεν περιλαμβανόταν σε αυτό το πλάνο. Η Ελένη είναι σε απόγνωση, για να πάρει την απόφαση να αλλάξει εντελώς την εκπομπή της. Κανένας δεν έχει άποψη και απόφαση, παρά μόνο η Ελένη για την εκπομπή της. Ούτε ο σταθμός, ούτε η αρχισυνταξία, ούτε η παραγωγή. Η άνοδος ή η πτώση είναι της Ελένης. Οι αποφάσεις της θα ανακοινωθούν, και δεν θα συζητηθούν στον Alpha. Η Ελένη δίνει προτεραιότητα στο θέμα του μπροστά. Μου κάνεις για τη δουλειά μου, όπως το έχω σκεφτεί; Αυτό είναι που σκέφτεται! Κανένας δεν έκανε ποτέ πρόταση σε κάποιον από τους συνεργάτες της Ελένης, γιατί δεν πειράζουμε την Ελένη!», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μελάς.

Η Κατερίνα Ζαρίφη δείχνει να αποχωρεί, αλλά εκκρεμεί ένα ραντεβού με την Ιζαμπέλα Σασλόγλου, μήπως και παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού.