Survivor: Δείτε τι είπε ο μισθοφόρος για τους καβγάδες με τον Ντάνο και τον μάνατζερ ράγκμπι

Όσα αποκάλυψε on air

Για τους τσακωμούς που είχε στο Survivor με τον Ντάνο αλλά και τον μάνατζερ ράγκμπι μίλησε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή Πανόραμα.

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

 «Είμαστε και οι δύο έντονοι χαρακτήρες και το δείξαμε. Συναντηθήκαμε στο πάρτι, μιλήσαμε, γνώρισα και τους φίλους του, μια χαρά, βγάλαμε και φωτογραφίες με τα παιδιά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, του είπα ότι μπορεί φέτος να πάω και στην Σκιάθο.

Του έστειλα ένα μήνυμα στο Instagram αλλά απ’ ότι βλέπω δεν τα πάει καλά ακόμα, απ’ ότι είδα το βιντεάκι του. Του έστειλα και το τηλέφωνό μου. Όποτε θέλει μπορεί να με πάρει τηλέφωνο να βρεθούμε, να πάμε για καφέ, κανένα πρόβλημα. Οι τσακωμοί ήταν σίγουρα στο πλαίσιο του παιχνιδιού, έχουν περάσει και όταν τέλειωσε το παιχνίδι και ήμασταν οι τέσσερις περάσαμε μια χαρά».

Για τον Πάνο Αργιανίδη: 

«Νομίζω ότι τότε θεωρούσα ότι μιλάει στα παιδιά για το ποιον να ψηφίσουν και ποιον όχι, κάτι τέτοιο είχα πάρει είδηση και θεώρησα ότι έπρεπε να το λύσω με όλη την ομάδα και ότι είναι να συζητάμε, να το συζητάμε όλοι μαζί. Τότε κάποιοι συμφώνησαν και κάποιοι διαφώνησαν.

Τώρα δεν θυμάμαι ποιοι συμφώνησαν και ποιοι διαφώνησαν, αλλά εκ του αποτελέσματος φάνηκαν όλα. Φυσικά και έχουμε μιλήσει με τον Πάνο. Αφού τα είχα πει κιόλας, ότι όταν έλειπε ο Πάνος, μου έλειπαν οι τσακωμοί, δεν είχα με ποιον να τσακωθώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top