Για το σταυρό που έκανε συνέχεια κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και το σχόλιο που είχε κάνει ο ίδιος επ’ αυτού στη διάρκεια του Survivor μίλησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης το πρωί της Τετάρτης, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα παιδί που πιστεύει πάρα πολύ στον Θεό. Και εγώ πιστεύω στο Θεό. Σέβομαι απόλυτα την επιθυμία του άλλου να κάνει οτιδήποτε θέλει. Αυτό που είδα σε ένα βίντεο τέλος πάντων ότι τον κορόιδεψα για τον σταυρό, δεν έγινε ακριβώς έτσι», είπε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του κυπριακού ΣΙΓΜΑ.

Και συνέχισε αφήνοντας, μάλιστα, καρφί για τους …δικούς του σταυρούς που δεν είδαμε ποτέ. «Ήταν όταν ήταν το παιχνίδι με τον κύλινδρο και είχα πει εάν είναι να κερδίζω όλα τα παιχνίδια να βάζω κάτι με το σταυρό. Και έκανα το σταυρό μου. Το σταυρό μου εγώ τον έκανα πάρα πολλές φορές, το οποίο δεν έχω δει ποτέ στην τηλεόραση. Τον έκανα όμως όταν ένιωθα εγώ ότι πρέπει να τον κάνω. Τον έχω κάνει και σε παιχνίδι και στο camp και όταν είμαι μόνος μου στη θάλασσα και σκέφτομαι τα δικά μου» πρόσθεσε.