To on air ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη: «Γελοίε! Ασχολήσου με κάποιο μέρος του σώματός σου!»

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Έξαλλος έγινε το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Παπαδάκης, εξαιτίας ενός μηνύματος που έστειλε ένας τηλεθεατής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Συνεργάτης του παρουσιαστή ήταν σε απευθείας σύνδεση  και αναφερόταν για τον 29χρονο «σάτυρο των ασανσέρ» που συνελήφθη στον Πειραιά.

Εκείνη την στιγμή, ο παρουσιαστής  διάβαζε κάποια μηνύματα στο laptop και λίγα λεπτά αργότερα  ξέσπασε λέγοντας:  «Πάρης Αθηναίος… Τι λέει ο Πάρης Αθηναίος; Δεν ήταν ανάλυση αυτό που κάναμε τώρα, δεν θέλουμε γελοιότητες! Αλλάξτε κανάλι αν δεν θέλετε να μας παρακολουθείτε».

Ωστόσο, διευκρίνισε πως ο καθηγητής που είχε φιλοξενήσει νωρίτερα στο πλατό δεν έκανε ανάλυση για το σύστημα παράλληλων πληρωμών που φέρεται να προωθούσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στη συνέχεια ανέφερε φανερά εκνευρισμένος: «Αφήστε τις γελοιότητες και ασχοληθείτε με κάτι άλλο! Εδώ βγάζουμε ειδήσεις, είμαστε δημοσιογράφοι. Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Άσε που το Πάρης Αθηναίος δεν είναι όνομα… Κάποια τρολ, κάποιοι γελοίοι είναι, τρεις τέσσερις είναι οι γελοίοι… Ο ένας είναι αυτός, ο Πάρης Αθηναίος, ένας γελοίος και μισός, ο οποίος κάθεται και τι δεν λέει… Άξιος ο μισθός σας! Προσέξτε, μπορούμε να βρούμε ποιοι είσαστε, αλλά δεν το κάνουμε. Αφήστε μας να κάνουμε την δουλειά μας. 28 χρόνια ο κόσμος μας εμπιστεύεται και μας έχει δώσει την πρώτη θέση με συντριπτική τηλεθέαση σε σχέση με ανταγωνιστικές εκπομπές».

«Σε γελοιότητες τύπου Πάρη Αθηναίου δεν μένουμε! Ως εδώ και μη παρέκει! Σχόλια για εμάς, σχόλια για τους συνεργάτες μας… Κάνε μια άλλη δουλειά άνθρωπέ μου, ασχολήσου με κάποιο μέρος του σώματός σου!», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top