Ελένη Τσολάκη: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το "Ηappy Day" οn air χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή της!

Δείτε τι είπε

Χωρίς την Ελένη Τσολάκη θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν το «Happy Day».

Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανακοίνωσε στον «αέρα» την αποχώρησή της από την εκπομπή στην οποία συμμετείχε για περίπου τρία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια αναλαμβάνει δική της εκπομπή στον Alpha, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. 

Αυτός που ανακοίνωσε πρώτος τα νέα ήταν ο Δήμος Βερύκιος και η Ελένη Τσολάκη τα επιβεβαίωσε φανερά συγκινημένη.

«Αισθάνομαι πολύ περίεργα. Για μένα ήταν πολύ πιο σημαντικά πράγματα αυτά που πήρα και αυτά που ένιωσα 3,5 χρόνια εδώ. Έχω αγωνία για τον επόμενο κύκλο που ανοίγει και το επόμενο σπίτι που θα έχω. Έχω και αυτόν τον κόμπο στο στομάχι που αφήνω αγαπημένους μου ανθρώπους. Τα φιλαράκια μου. Είναι πολύ διφορούμενα τα συναισθήματα μου. Όλο αυτό το συναίσθημα που πήρα με όλους εσάς….Ένιωσα ότι μεγάλωσα εδώ μέσα», είπε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο Δήμος Βερύκιος πρόσθεσε: «Αυτός ο κύκλος στο Happy Day δεν έχει κλείσει. Η Ελένη είναι παιδί του Alpha, το Happy Day είναι το σπίτι της, η δουλειά της όμως είναι να πετύχει και σε άλλους τομείς, ώστε η πολυκατοικία του Alpha να ανθίσει με τα καινούρια λουλούδια».

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελένη Τσολάκη ανέφερε τα εξής: «Αυτή η μεγάλη αγκαλιά που ένιωσα στο βήμα μου από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα νομίζω ότι είναι μεγάλη τύχη και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Είστε σπίτι, είστε οικογένεια, αφού λείπει η δική μου. Εσύ μου έδειξες ότι υπάρχουν άνθρωποι που κρύβουν πολύ ωραία πράγματα μες στην ψυχή τους και είναι έτοιμοι να τα μοιραστούν και να τα δώσουν. Σε ευχαριστώ διπλά γιατί ξέρω ότι σε αυτό το καινούριο μου βήμα θα είσαι δίπλα μου και ξέρω ότι όλοι θα είστε δίπλα μου και αυτό είναι η μεγαλύτερή μου προίκα. Τον Σεπτέμβρη που θα βάλω και θα σας δω θα νιώσω πολύ περίεργα. Αλλά νομίζω ότι η προσωπική σχέση που χτίσαμε ο ένας με τον άλλον θα κρατήσει. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποχαιρετώντας την Ελένη, είπε: «Σε αγαπάμε πολύ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο σου βήμα, το αξίζεις. Όσο και αν θέλω σαν Σταματίνα να μείνεις στο Happy Day γιατί σε αγαπάω και είσαι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα σε αυτή την εκπομπή, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να ανοίξεις τα φτερά σου, το δικαιούσαι και προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ να σε βοηθήσω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΕΟ

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top