Πιο «δυνατά» ακούστηκαν τα παράπονα της μητέρας του Μάριου Πρίαμου, του δεύτερου διεκδικητή του μεγάλου επάθλου του Survivor σχετικά με τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας στον τελικό του ριάλιτι.

Αλλά υπήρχαν και άλλα πρόσωπα που είχαν αποκαλύψει ότι οι ψήφοι τους δεν γινόντοσαν δεκτές, και ότι δεν έπαιρναν απάντηση σε αυτά. Το ίδιο, σύμφωνα με φίλους και υποστηρικτές του ΄τρελοΚύπριου’ ίσχυσε και στην περίπτωση των κλήσεων υπέρ του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, διευθυντής του Showtime της Κύπρου, μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και μετέφερε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού Sigma στην Κύπρο για την ψηφοφορία του τελικού.

«Για να κατευνάσουν τα πνεύματα, το κανάλι εξηγεί πως δεν υπήρχε κανένα εσκεμμένο πρόβλημα με τις τηλεφωνικές γραμμές. Όταν υπάρχουν σεισμοί ή κάποια σημαντικά γεγονότα και χρησιμοποιούνται μαζικά τα τηλέφωνα συμβαίνει παντού αυτό, γιατί οι εταιρείες δεν μπορούν να αντέξουν αυτό το μεγάλο φορτίο», είπε και συνέχισε: «Ο κόσμος περιμένει συνήθως να ψηφίσει στα διαλείμματα ή όταν το έλεγε ο Σάκης, έτσι οι μαζικές ψήφοι ήταν που δημιούργησαν τα προβλήματα».