Καλεσμένος ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του Survivor, στην εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τους φίλους που έκανε μέσα στο παιχνίδι και για τη μεταξύ τους σχέση. Και ποιοι είναι αυτοί; Φυσικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Χρανιώτης δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα! Το ίδιο και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Είναι τούρμπο η Ευρυδίκη! Όλα αυτά που είπες ισχύουν. Συστηθήκαμε μέσα από τις δικές μου τοποθετήσεις και πράξεις, παρασύρθηκε μέσα από όλο αυτό, και θεωρώ ότι ήταν αρκετά ώριμη για να επιλέξει αν θα παρασυρθεί ή όχι, δεν είναι ανώριμο κορίτσι ή παιδί. Θεωρώ ότι επηρεάστηκε από όλη αυτή την αρνητικότητα απέναντί μου. Το «παρασύρθηκε» το παίρνω πίσω είναι υπερβολικό, έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα», είπε.

Και συνέχισε: «Αυτό που είχε πει ο Χρανιώτης ισχύει: σε μια δύσκολη συνθήκη επιβίωσης και συγκατοίκησης, όσο ανθρώπινο είναι να ταιριάζεις με κάποιον, θα επιλέξεις αυτόν που δεν ταιριάζεις. Εγώ ήμουν τέτοιος για πολλούς ανθρώπους εκεί μέσα. Για άλλους που με έβλεπαν ανταγωνιστικά, για άλλους που νομίζουν ότι κάνω χρήση της κάμερας, να μου κοπούν τα πόδια αν φώναξα ποτέ κάμερα! Είχαμε παντού κάμερες, τι να κάνω, να βάλω τσουβάλι στο κεφάλι;».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Ο Χρανιώτης είναι ένας ωραίος τρελός, που έχει καλή τρέλα, χρειάζεται με μέτρο. Κάναμε παρέα γιατί είχαμε χημεία, με αυτόν και τον Σπαλιάρα, απλά είμασταν λιγότεροι. Ήταν μια πολύ καλή και ανάλαφρη παρέα για μένα. Είναι πολύ ντόμπρος και γενικά ακούει, είναι πολύ καλός συνομιλητής».