Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος  στην εκπομπή Survivor Panorama.

H Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε αν περίμενε πως οι Μαχητές θα τον έδιωχναν από την ομάδα. Τότε ο Ντάνος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ on camera και τόνισε πως μετά από ένα γεγονός, την πρώτη μέρα στον Άγιο Δομίνικο ενοχλήθηκε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μόνο μία ημέρα με κάμερες μαζί, η εμπειρία μου από κάμερες ήταν μηδαμινή. Ηγετικές τάσεις που είπαν οι συμπαίκτες μου,  ότι είχα θα ήθελα να δω περισσότερα γεγονότα. Εγώ θυμάμαι με τον μισθοφόρο που συστηνόμασταν, και με ενόχλησε το ότι ενώ περιμέναμε όλοι να φάμε και μας περίμεναν, κατέβηκε, έφαγε χωρίς να περιμένει τη σειρά, και ξανά έφυγε, είχαμε μια λεκτική διαμάχη στο σκάφος, αλλά νόμιζα ότι είχε λυθεί.

Στο σκάφος μέσα επειδή όλοι είχαν μείνει από μία πλευρά, και τους είπα να μην κάθονται όλοι μονόπατα, επειδή είχα τη σχετική εμπειρία, και είχαμε μια διαμάχη. Είναι πιο ωραίο να το λες και να το εκδηλώνεις παρά να το κρύβεις και να το δουλεύεις μέσα σου. Ναι, δεν ήμουν κοντά στα παιδιά, ήταν στυλ πενταήμερης, γιατί εγώ είχα το μυαλό μου στα επαγγελματικά και δεν ήμουν σίγουρος που πάω, δεν είχα αφήσει ποτέ την οικογένειά μου! Δεν το περίμενα να με διώξουν, μου φάνηκε περίεργο, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που πελαγώνει ή πανικοβάλλεται. Μου αρέσει να αντιλαμβάνομαι σωστά τα πράγματα, σε κάθε τι που γινόταν δεν αντιδρούσα αμέσως για να το ζυγίσω λίγο γιατί γινότανε», είπε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor.

Δείτε το βίντεο...

Tags: