Τελικά τι τρέχει ανάμεσά τους; Γιατί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, είχαμε ακούσει μόνο την πλευρά του Στέλιου Χανταμπάκη σχετικά με τη σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama, ο Ντάνος έδωσε τη δική του πλευρά της ιστορίας σχετικά με τη σχέση του με τον άλλο «Διάσημο» του Survivor, που άρχισε να χαλάει με την αντιπαράθεσή τους για το φαγητό, αλλά και για την προσευχή.

«Κάποιοι είχαν επιθετική συμπεριφορά απέναντί μου. Όταν έχεις μια επιθετική συμπεριφορά, ο άλλος δεν μπορεί να είναι καλός, ούτε μπορείς να του βγάλεις τον καλό του εαυτό. Γι’ αυτό καθόμουν μόνος στην αρχή, γιατί έδειξα ποιος είμαι και, από ένα σημείο και μετά, άρχισε να παρεξηγείται», είπε αρχικά.

Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για τον Χανταμπάκη, με εκείνον να απαντάει: «Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένας διάλογος. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση σε κανένα παιχνίδι, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, να κάνω πως δεν ξέρω να κρατάω ένα εργαλείο, ή να προσποιηθώ κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Μου αρέσει να προσφέρω, το θεωρώ ευλογία. Στην αρχή εισέπραξα ένα πολύ ωραίο κλίμα. Βγαίνανε πράγματα, γιατί είχαμε φτάσει στα όριά μας, και νομίζω ότι δεν άρεσε η στάση μου αυτή, να προσφέρω και στα αγωνίσματα, και καθένας το εξέφραζε με το δικό μου τρόπο. Κάποια άτομα ήταν πιο κοντά από ότι εγώ με αυτούς, και θα πω ότι δεν ήταν ευθείς απέναντί μου. Εσύ το λες κλίκα".

"Την πρώτη μέρα που πήγα τους είπα ότι θέλω να κερδίσω και ότι έχω κάνει μια στροφή στα επαγγελματικά μου. Πολλοί είπαν ότι ήρθαν ως εμπειρία, και δεν ήταν αυτό, κάτι που έκανε δύσκολη τη συμβίωσή μας. Όταν απομακρύνεις έναν άνθρωπο με τη στάση σου, και έχεις μια επιθετική συμπεριφορά, ο άλλος δεν μπορεί να είναι συνέχεια καλός, για αυτό και καθόμουν μόνος μου, έδειξα ποιος ήμουν, και αυτό άρχισε να παρεξηγείται! Ήταν πολλά συσσωρευμένα, ο καυγάς με τον Χανταμπάκη ήταν το αποκορύφωμα. Δεν μου αρέσει το άλλα λέμε στη στάση και άλλα στο λεωφορείο. Είχα πει τον Χανταμπάκη κωλοτούμπα. Μη λες ότι με γουστάρεις και από πίσω προσπαθείς να με διώξεις. Δεν τα βρήκαμε με το Στέλιο στην ευθύτητα. Το ποτήρι ξεχείλισε στην προσευχή, τι σε νοιάζει εσένα τι κάνω εγώ; Και είναι και άνθρωπος που κάνει το σταυρό του, και με ενόχλησε πολύ επειδή το εννοούσε, δεν ήταν πείραγμα. Εγώ του μίλησα και του είπα πως έχουν τα πράγματα, και θεωρώ ότι συνέχισε να κάνει τα ίδια. Κανείς δεν είναι χαζός, και ούτε εγώ υπήρξα. Δεν μου αρέσει η λέξη κλίκα, απλά αυτοί ταίριαξαν περισσότερο, εγώ στενοχωριόμουν πάρα πολύ!», συμπλήρωσε.