Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχουν το δικό τους άγχος, αλλά ο πιο χαλαρός μιας και δεν είναι ένας από τους δύο φιναλίστ της βραδιάς, που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000€, Κωνσταντίνος Βασάλος έχει χρόνο και όρεξη για πειράγματα και έρωτες!

Και κάπως έτσι ο παίκτης, καθισμένος δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη μίλησε για το περιστατικό με την Τουρκάλα παίκτρια, Σαμπριγιέ όταν η ελληνική ομάδα είχε παίξει απέναντι στην τουρκική.

Μετά από μερικά λεπτά αμηχανίας, που ακολούθησαν της προβολής ενός βίντεο σχετικού με το ειδύλλιό τους, ο πρώην «Μαχητής» με χαμόγελο είπε: «Έχει ωραία χαρακτηριστικά. Και από ότι είδα και στο instagram, άμα έχει και μακρύ μαλλί είναι ακόμα πιο ωραία».

Και ο Σάκης Τανιμανίδης είπε μια μικρή ιστορία: «Θα σας πω μια σύντομη ιστορία με την Sabriye, επειδή γυριζόταν εκεί το τουρκικό Survivor. Όταν βγήκε η Sabriye από το παιχνίδι, έτυχε και την είδα εκεί στη Δομινικανή Δημοκρατία, κι όταν με είδα που με ήξερε από το παιχνίδι που κάναμε, μου είπε το εξής μοναδικό πράγμα: «Θέλω να πεις κάτι στον Κωνσταντίνο την επόμενη φορά που θα τον δεις»… και μου έκανε καρδιά. 

Εκείνος από την πλευρά του απάντησε: «Ωραία λόγια. Κολακεύτηκα από αυτά που είπε για εμένα. Τι να πω τώρα, αν ποτέ βρεθώ στην Κωνσταντινούπολη θα τη γνωρίσω από κοντά» και πρόσθεσε: «αφού με ερωτεύτηκε, γιατί μου έδωσε σφαλιάρα;».