Λίγο πριν την τελευταία μάχη του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης σε απευθείας σύνδεση από το Άλσος Βείκου και έχοντας πίσω του ένα κοινό έτοιμο να χαρίσει το θερμότερό του χειροκρότημα, μίλησε για το ταξίδι που φτάνει στο τέλος του, αλλά και για τους δύο φιναλίστ.

«Είναι το κλείσιμο μιας μαγευτικής χρονιάς που η Ελλάδα μας έδωσε πάρα πολλή αγάπη. Και μιλάω κυρίως για αυτά τα 25 παιδιά που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι ξεκινώντας από μια απλή αίτηση και έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι. Σήμερα λοιπόν ήταν μια γιορτή. Γιορτάζουμε το κλείσιμο αυτού του ταξιδιού», είπε.

Και για πρώτη φορά απάντησε σε ερώτηση που του έκανε η Σία Κοσιώνη σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, που ήταν από την πρώτη στιγμή… φαβορί! «Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις ότι τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν μου επιτρέπεται να εκφέρω άποψη για το θέμα. Γιατί όλοι οι παίκτες, και οι 25 είναι σαν παιδιά μου. Τους αγαπάω, νιώθω μια υπερπροστατευτικότητα απέναντι τους. Τώρα είμαστε στην τελευταία ημέρα και ο τρόπος που θα το τοποθετήσω είναι ο εξής: «Οι δύο που έχουν φτάσει στον τελικό είναι οι δύο που άξιζαν να είναι εδώ» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.