Παραιτήθηκε από τη δουλειά της λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλό της.

Η Μαρία Μενούνος γνωστοποίησε την περιπέτεια με την υγεία της Μαρίας Μενούνος και την παραίτησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό E! Entertainment, ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας, μιας και περνάει ό,τι και η μητέρα της, που έχει καρκίνο τετάρτου σταδίου, επίσης στον εγκέφαλο.

Μετά την ανάρτησή που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας ότι όλα πήγαν καλά, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μοιράστηκε μία φωτογραφία με το αγόρι που της έδωσε το κουράγιο για να προχωρήσει σε αυτή τη δύσκολη επέμβαση.

«Ο Isaiah ήταν η έμπνευσή μου για να προχωρήσω στη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Τον συνάντησα όταν παρουσίαζα μία εκδήλωση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας λίγο πριν την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Έχει ήδη υπομείνει 28 επεμβάσεις στον εγκέφαλο. Τον ρώτησα αν φοβήθηκε πριν από την επέμβαση. Σκέφτηκε για ένα δευτερόλεπτο και είπε: '' Όχι''. Ξέρω ότι ο Θεός τον έφερε στον δρόμο μου για κάποιο λόγο. Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα. Ήμουν τόσο ευγνώμων που συμμετείχα σε αυτό το φιλανθρωπικό event  που βοηθά τις οικογένειες που μάχονται με τον καρκίνο», έγραψε.