Λίγο έλειψε να μαλλιοτραβηχτούν για χάρη του, μιας και η μια μετά την άλλη διατείνονταν ότι έχουν σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Και ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια σχετικά με αυτό το «φλέγον ζήτημα», κάτι που έγινε από τον ίδιο τον "Μαχητή" που ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης στο Survivor Panorama.

Μιλώντας με την παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, δήλωσε single!

«Καταρχήν είμαι ελεύθερος να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί εγώ δεν γνώριζα κάτι και τώρα που βγήκα έξω οι συγγενείς μου, η αδερφή μου, η οικογένεια μου, μου είπαν κάποια πράγματα και είναι απαράδεκτα για εμένα. Εγώ έφυγα από την Ελλάδα ελεύθερος, τώρα πως προέκυψε μέσα στο παιχνίδι να έχω δυο σχέσεις δεν ξέρω. Αν και είμαι άνθρωπος που καμιά φορά δίνει δικαιώματα στην συγκεκριμένη περίπτωση και στις δυο περιπτώσεις δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα”, είπε αρχικά και συνέχισε αδειάζοντας ουσιαστικά τις «δύο συντρόφους»: «Δεν ξέρω από που ορμόμενες πήραν το θάρρος να πουν αυτά που άκουσα. Ίσως επειδή ειδαν τη δημοσιότητα και τη μεγάλη τηλεθέαση που είχε το παιχνίδι ήθελαν να επωφεληθούν από αυτό κι αυτές αλλά εγώ το ξαναλέω στο παιχνίδι μπήκα ως ελεύθερος και είμαι ελεύθερος».