Χαμός στο Happy Day με την αγκαλιά της Πασχάλη στον Ντάνο!Τι είπαν στον αέρα της εκπομπής;

Δείτε το βίντεο…

Η Σόφη Πασχάλη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος χαιρετίστηκαν εγκάρδια στον χθεσινό ημιτελικό του Survivor. 

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν και στο Happy Day το σχολίασαν, αφού όλοι θυμόμαστε πως όταν εκείνη αποχώρησε από το Survivor τον χαιρέτησε δίνοντάς του μόνο το χέρι της, ενώ όταν επέστρεψε στην Ελλάδα δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί σε αυτά που είχε κάνει ο συμπαίκτης της και να πει ότι δεν χαιρετάει την αδικία.

Διαβάστε επίσης: Η αγκαλιά της Σόφης Πασχάλη στον Ντάνο έβαλε φωτιά στο Twitter!

«Πολλά συγχαρητήρια για τον Κωνσταντίνο. Είναι κρίμα που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιιε νερό. Η μόνη που δεν είναι τούμπανο στην οικογένεια είναι η γιαγιά του! Ένα σεμνό παιδί, μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπισε το ότι δεν πέρασε στον τελικό!» είπε η παρουσιάστρια.

«Πείτε μου κάτι γιατί θα τρελαθώ! Η Σόφη Πασχάλη, όταν βγήκε από το παιχνίδι, δεν έλεγε για τον Ντάνο για το ψάρι και αυτά;» είπε η Ελένη Τσολάκη, και τα σχόλια για την κωλοτούμπα της έδωσαν και πήραν. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να τη δικαιολογήσει: «Αναθεωρείς, και η Ευρυδίκη αυτό έκανε! Ο Στέλιος ήταν ο πιο αμήχανος από όλους!» «Ε τι να κάνει; Δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με τόσα σχόλια!» είπε η Ευαγγελία Τσιορλίδα. «Τη σπρώχνει τη Σόφη, έχει γαντζωθεί αυτή και εκείνος τη σπρώχνει!» παρατήρησε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top