Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε μετά την χθεσινή του αποχώρηση, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ή αλλιώς ο πρώην μισθοφόρος!

Με την άφιξη του στο πλατό του Survivor Πανόραμα καταλαβαίνετε πως θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις καθώς ο ίδιος έχει να πει πολλά!

Πριν μερικά επεισόδια, ο Κώστας σε έναν αγώνα που έπαιζε με τον Σπαλιάρα, αφού έχασε του έριξε μια μούντζα και αυτό φυσικά δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο!

Η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε για αυτό το περιστατικό κι εκείνος αμέσως της απάντησε λέγοντας:

«Ήταν πιο πολύ χιουμοριστικό, μπορεί να μου κόστισε αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Το συζητήσαμε με τον Γιάννη, καταλαβαίνει ότι με την έλλειψη πείνας και τα νεύρα έχουμε τέτοιες αντιδράσεις, ανυπομονώ να τον δω, είμαστε μεγάλα παιδιά. Στενοχωρήθηκα που υποστήριζε τον Ντάνο γιατί είχαμε ίδια γραμμή με τον Γιάννη, εγώ δεν τον ψήφιζα και ψήφιζα την αντίπαλη ομάδα, περίμενα να το σεβαστεί, όπως και εγώ όταν έπαιζε ο Βασάλος με τον Ντάνο, δεν ήθελα να κερδίσει ο Ντάνος, πανηγύριζα γα τον Κωνσταντίνο, αυτό νομίζω ότι έπρεπε να κάνει και ο Γιάννης», δήλωσε χαρακτηριστικά!