Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος!

Ο πρώην «Μαχητής» του ριάλιτι επιβίωσης, μετά την χθεσινή του αποχώρηση, βρέθηκε στο πλατό του Σκάι για να κάνει τις δικές του αποκαλύψεις!

Η παρουσιάστρια εκμεταλλευόμενη την παρουσία του μισθοφόρου, όπως και όλων των άλλων παικτών που βρέθηκαν στην εκπομπή της, βρήκε την ευκαιρία και τον ρώτησε πράγματα σχετικά με τις ψηφοφορίες αλλά και τον λόγο που έδιωξαν τον Ντάνο από την ομάδα τους!

Εκείνος αμέσως της απάντησε: «Τον Ντάνο τον στείλαμε στους Διάσημους, γιατί είχε λίγο παραπάνω ηγετικές τάσεις, μου κακοφάνηκε που προσπάθησε να επιβληθεί στην ομάδα, χωρίς να είναι κακό, έτσι είναι ο Ντάνος. Θεωρητικά αυτό ήταν που αντιμετώπισε και η ομάδα των Διάσημων. Αυτό ήταν το βασικό, και για αυτό τον στείλαμε στην άλλη ομάδα, και τα πήγε μια χαρά, και στο τέλος μείναμε όλοι οι αρχικοί Μαχητές. Έπρεπε να γίνει νωρίτερα ατομικό το παιχνίδι, για να δούμε αν κάποιος ακολουθεί στρατηγική, θα φαινόταν στις ψηφοφορίες.

Εγώ από την αρχή μέχρι το τέλος, στο ομαδικό, ψήφιζα αγωνιστικά, το έδειξα, κι όταν αναγκάστηκα να διώξω την αγαπημένη μου Ελισάβετ, στενοχωρήθηκα πολύ που έφυγε, αλλά πιστεύω ότι ήμουνα δίκαια. Δεν θα πω τα κορίτσια χαρέμι, κάναμε πολύ καλή παρέα. Μου αρέσει να φροντίζω τα κορίτσια και αισθάνθηκα σαν μπαμπάς τους. Βάσει αποτελεσμάτων, ψηφίζονταν τα κορίτσια για να φύγουν, θεωρήθηκαν αδύναμα, εγώ δεν το είχα συμμεριστεί. Η Ελισάβετ πιστεύω ότι έδωσε και την ψυχή της και ήμουν σε δίλημμα, όταν την ψήφισα», δήλωσε χαρακτηριστικά!