Και ενώ περιμέναμε στο Survivor Πανόραμα να δούμε μία κοριτσοπαρέα... την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την Λάουρα Νάργες και την Σόφη Πασχάλη τελικά είδαμε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αποχώρησε χθες από τον προημιτελικό!

Και αφού ο Μισθοφόρος ήταν στην εκπομπή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εισέβαλε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη και έδωσε τα συγχαρητήριά του στον παίκτη του survivor. 

Πρόσφατα, ο δημοσιογράφος είχε μπει έξαλλος στο πλατό της εκπομπής για να διαμαρτυρηθεί: «Δεν θέλω να κάτσω, θέλω να διαμαρτυρηθώ και να φύγω. Ήταν τρόπος αυτός που φερθήκαμε χθες το βράδυ στον Κώστα Αναγνωστόπουλο; Το λεγόμενο κουνούπι; Τον μισθοφόρο, μισθοφλώρο, πες τον όπως θέλεις, ο οποίος είναι ίδιος με τον κλασικό Έλληνα. Νομίζεις ότι βλέπεις το φιλαράκι σου με τον φραπέ και με το που μπαίνει στην πίστα τους γονατίζει όλους»!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αυτή τη φορά κατευθύνθηκε προς τον παίκτη και του είπε: «Συγχαρητήρια! Είσαι για μένα ο έλεγχος ψεύδους, ποζεριάς και υποκρισίας. Θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου και τα συγχαρητήριά μου. Είσαι από τους ελάχιστους αληθινούς εκεί μέσα. Πώς το κάνετε αυτό; Μου ρίχνετε 3-4 πόντους, είστε ένας άνθρωπος απολύτως κανονικός, ευγενέστατος. Πώς το κάνατε αυτό»;

«Ήμουν ο εαυτός μου, ήταν πάρα πολύ απλό. Δεν είχα καμία τακτική, δεν είχα τίποτα στο μυαλό μου. Το διασκέδασα, μου άρεσε και έφυγα πολύ χαρούμενος», απάντησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Τον Αγγελόπουλο που είναι ο υπεράνθρωπος του Νίτσε, πώς τον «τρως»;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο πρώην μισθοφόρος απάντησε: «Ο Γιώργος είναι από τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού, οφείλω να το ομολογήσω. Όσοι με γνωρίζουν το ήξεραν ότι θα φτάσω ως εδώ γιατί έχω ψυχή, είμαι αληθινός, ήθελα να κερδίσω και μαχόμουν μέχρι το τέλος. Έφτασα εκεί που ήθελα».