Στέλιος Χανταμπάκης: Για πρώτη φορά αποκάλυψε το ποσοστό των ψήφων με το οποίο αποχώρησε από το Survivor!

Όσα είπε ο παρουσιαστής -μοντέλο

Στέλιος Χανταμπάκης: Για πρώτη φορά αποκάλυψε το ποσοστό των ψήφων με το οποίο αποχώρησε από το Survivor!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την συμμετοχή του στο Survivor, δίχασε το τηλεοπτικό κοινό. Η μια μερίδα του κοινού τον στήριζε, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής, τον κατακεραύνωνε μέσω των social media.

Η εικόνα που βγήκε προς τα έξω, άφηνε να φανεί πως ο παρουσιαστής ηγείται μια κλίκας η οποία είχε ως σκοπό την εξόντωση του Γιώργο Αγγελόπουλου. Κάτι που ο Χανταμπάκης διέψευσε κατηγορηματικά μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι. Ο κόσμος επηρεασμένος από αυτά που έβλεπε, όταν ο παρουσιαστής ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση του έδειξε την πόρτα της εξόδου με ένα μεγάλο ποσοστό.

Για πρώτη φορά ο Στέλιος Χανταμπάκης, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «ΣΠΟΡ FM», αποκάλυψε το ποσοστό με το οποίο έφυγε από το παιχνίδι: «Ο κόσμος έχει τα δικά του κριτήρια και αποφασίζει. Εμείς ζούμε μία κατάσταση και ο κόσμος αποφασίζει με αυτά που βλέπει στην τηλεόρασή του. Εγώ, για παράδειγμα, αποχώρησα με 86% από το παιχνίδι».

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι θετικές ψήφοι είναι μόλις το 14% του τηλεοπτικού κοινού που  τον ψήφισε για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top