Απίστευτες σκηνές στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της ΕΡΤ! Τσακνής σε Ραχήλ: Σκάσε - ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν σας κάνω την χάρη να σκάσω" απάντησε η πρώην βουλευτής

Εκτός εαυτού βγήκε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, κατά την διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ, που έγιναν τη Δευτέρα στον κήπο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής. 

Στην εκδήλωση βρέθηκε και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, η οποία την ώρα που μιλούσε ο κ.Τσακνής, τον διέκοπτε, φωνάζοντας: «Είστε τόσο άνανδροι και ξετσίπωτοι που δεν τολμάτε εδώ και πάρα πολύ καιρό -από τον Σεπτέμβριο- να δώσετε τον λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για μια δημόσια πραγματική τηλεόραση. Ντροπή σας. Η ΕΡΤ είναι ένα εργαλείο στα χέρια ενός καθεστώτος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ».

Οι φωνές της κ.Μακρή εκνεύρισαν τον πρόεδρο της ΕΡΤ, ο οποίος απευθυνόμενος προς την ίδια με ένταση, της είπε: «Θα βγάλετε τον σκασμό επιτέλους; Βγάλτε τον σκασμό. Σκάσε, σκάσε».

«Δεν σας κάνω την χάρη να σκάσω κύριε αγαπητέ διορισμένε της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ», είπε στη συνέχεια η κυρία Μακρή.

ΟΤΑΝ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ 

Τον Νοέμβριο του 2013 σε κινητοποιήσεις που γίνονταν ενάντια στο μαύρο της ΕΡΤ, η Ραχήλ Μακρή είχε ανέβει στα κάγκελα της εισόδου, με τη βοήθεια του Δημήτρη Στρατούλη και φώναζε συνθήματα, ενάντια της τότε κυβέρνησης. Δίπλα της, τότε είχε βρεθεί και η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία καλούσε σε βοήθεια. Οι δύο κυρίες, ήταν τότε βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα, καταγγέλλοντας προπηλακισμούς. 

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) είναι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας. Είναι Ανώνυμη Εταιρεία με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό δημόσιο. Λειτουργεί μια σειρά από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ιστότοπους και μουσικά σύνολα. Συγκεκριμένα εκπέμπει μέχρι σήμερα, 5 τηλεοπτικά κανάλια και 27 ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής, περιφερειακής και παγκόσμιας εμβέλειας, έναν ιστότοπο και 3 ορχήστρες. Συστάθηκε σαν ανώνυμη εταιρεία και η οποία ανήκε εξ ολοκλήρου στο ελληνικό δημόσιο από το 1975. Η ΕΡΤ έκλεισε στις 11 Ιουνίου 2013 με μια αμφιλεγόμενη απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Άνοιξε ξανά στις 11 Ιουνίου 2015 με την μετονομασία και την αλλαγή καταστατικού του τότε δημοσίου ραδιοτηλεοπτικού φορέα ΝΕΡΙΤ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top