Και ενώ η κουβέντα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη περιελάμβανε πολλά «κομμάτια» δεν θα μπορούσε να μην «πλατειάσει» στο κομμάτι της σχέσης της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα στο παιχνίδι καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα.

«Δεν με επηρέαζε κανείς. Έχω την άποψη μου, έχω τη γνώμη μου και ξέρω να ζητάω συγγνώμη, όπως και έγινε. Μπορεί να άκουσα πράγματα, αλλά είχα τη δική μου άποψη. Δεν μου είπε κάποιος «δείξε τον Ντάνο». Δεν έχω καθοδηγηθεί ποτέ από κανέναν. Έχω μια άποψη και μια προσωπικότητα», είπε στη συνέχεια.

Αποκάλυψε ακόμα ότι ο Ντάνος μόνο εύκολος άνθρωπος δεν είναι. «Ο Ντάνος είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, δεν είναι εύκολος. Όπως και εγώ είμαι πάρα πολύ δύσκολη. Έπρεπε να τον μάθω και να με μάθει. Όταν έφτασε η στιγμή να μείνουμε οι δυο μας είχε ήδη ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είναι αυθόρμητος άνθρωπος. Κι εγώ λειτουργώ έτσι. Ίσως για αυτό να ήρθαμε σε κόντρα. Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές», είπε.

Όσον αφορά στα πράγματα που της είπε την ώρα της αποχώρησης της πως έχουν να πουν πολλά έξω, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσθεσε: «Θέλω να τον μάθω και να με μάθει εκτός».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τι ήταν εκείνο που την ενοχλούσε στην καθημερινότητα: «Για παράδειγμα ήθελα να ξυπνήσω να φτιάξω τα πιτάκια. Ξύπνησε και έφτιαξε τα πιτάκια και λέω γιατί. Εντάξει μετά του λέω τι κάνω… Μετά άλλο ακραίο, δεν ήθελε να φάει γιατί δεν του πέτυχαν τα πιτάκια. Ήταν λίγο υπερβολικός στις αντιδράσεις του. Και το έχουμε πει, του έχω μιλήσει όταν ήταν κλειστές οι κάμερες, και το έχει παραδεχτεί. Μου είπε, ναι, έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να κρίνω τηνπίστη του, είναι καθαρά δικό του θέμα.Είχα πει και στον Χανταπάκη ότ ήταν υπερβολικός, και είχα μπει στη μέση να τους χωρίσω!", προσθέτοντας: "Εγώ τον υπέδειξα ως υποψήφιο, γιατί δεν είχε κερδίσει τυην εμπιστοσύνη μου με κάτι τέτοιες αντιδράσεις, δεν μπορούσ;α να του ανοιχτώ ας πούμε όπως με τη Λάουρα και τον Κοκκινάκη, και μιλήσαμε και ανοιχτήκαμε αργότερα, ξέρει πάρα πολλά για την προσωπική μου ζωή, και ξέρω πολλά για τη δική του. Θα μπορούσα να κάνω παρέα και εκτός με τον Ντάνο, όπως και με όλα τα παιδιά!»