Συγκινημένη η Λόλα Νταϊφά μίλησε για τον Μίνωα Κυριακού, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή το απόγευμα της Κυριακής, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Για την ελληνική τηλεόραση είναι μια μέρα δύσκολη, όμως δεν θα έλεγα πένθους, γιατί εκείνος δεν θα ήθελε να το λέμε έτσι…» είπε χαρακτηριστικά η στενή συνεργάτιδα του.  

«Όταν κάτι πήγαινε καλά στην δουλειά, μου έκλεινε το μάτι και εγώ αυτό περίμενα!» πρόσθεσε.

«Κάθε φορά ανανέωνες την αγάπη του και την εμπιστοσύνη του. Το χθες για εκείνον ήταν χθες. Το σήμερα τον ενδιέφερε. Καθημερινά έπρεπε να διεκδικείς την εκτίμησή του» είπε η Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

Μάλιστα όταν εκείνη είχε χάσει τον άνδρα της, της είχε πει: «Πρόσεχε, εδώ θα φανεί αν είσαι καλή επαγγελματίας. Και στο τέλος όταν πήγαν όλα καλά, αλλά εγώ αισθανόμουν συντετριμμένη εντελώς, μου είπε ‘’αύριο θα χαρείς με κάτι πάρα πολύ’’ και μου έδωσε ένα δαχτυλίδι! Ήταν άνθρωπος που αναγνώριζε και έλεγε ευχαριστώ.»

«Τις δύσκολες στιγμές του δεν τις έδειχνε. Εκεί που ήταν άλλος ήταν στα παιδιά του. Είχε τρομερή αδυναμία στα παιδιά του. Τρομερή αδυναμία.» είπε η κυρία Λόλα Νταϊφά.

Τέλος αυτό που την δίδαξε εκείνος ήταν: «Η καθημερινή επιβεβαίωση και ότι στην ζωή για να κερδίσεις κάτι πρέπει να αγωνιστείς και να αγωνίζεσαι κάθε μέρα, ότι πρέπει να βάζεις στόχους».