Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα μετά την αποχώρηση από το Survivor-Τι είπε για τον Ντάνο;

«Μου έλειψε πολύ η οικογένειά μου και το φαγητό. Μίλησα με τη μητέρα μου...»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποχώρησε το βράδυ της Κυριακής (02/07) από το Survivor και επέστρεψε με την ίδια πτήση της τελικής τετράδας των παικτών.

Στις πρώτες του δηλώσεις on camera μίλησε για την κούρασή του από το ταξίδι αλλά και τη χαρά για την επιστροφή του.

«Μου βγήκε σε καλό. Πέρασα πολύ καλύτερα», ανέφερε για την αλλαγή της ομάδας του στα μέσα του Survivor ενώ εξήγησε ότι οι όποιες εντάσεις δημιουργήθηκαν λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών στον Άγιο Δομίνικο.

«Πολύ μεγάλη εμπειρία, πολύ δύσκολη… Μου έλειψε η πατρίδα, είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για όλη τη στήριξη. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που έκανα όλη αυτή τη διαδρομή, είχα και προβλήματα τραυματισμών και όλα τα παιδιά που έφτασαν το αξίζουν και με το παραπάνω» συμπλήρωσε. 

Όσο για το τι του έλειψε περισσότερο, ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε: «Μου έλειψε πολύ η οικογένειά μου και το φαγητό. Μίλησα με τη μητέρα μου μόλις τώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για όλη αυτή την αγάπη, το κατάλαβα από τις ψηφοφορίες, να είναι όλοι καλά».

Εν συνεχεία δήλωσε πως τώρα που βγήκε από το παιχνίδι θα μιλήσει με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη με τους οποίους είναι καλοί φίλοι!

Τέλος όσον αφορά την περιβόητη κλίκα των «Διάσημων» ο Γιάννης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Γίνονται αυτά αλλά δεν είναι ώρα να τα πούμε τώρα…»

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Επέστρεψαν οι παίκτες-O Αγγελόπουλος είναι αγνώριστος-Χαμός στο αεροδρόμιο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top