Έξαλλοι είναι οι χρήστες του twitter και fans του Survivor με τη συμπεριφορά του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι ασυλίας.

Ο πρώην μισθοφόρος ήθελε διακαώς να κερδίσει το κολιέ και να περάσει κατ' ευθείαν στον ημιτελικό και η ήττα από τον Ντάνο του κόστισε πολύ. Έτσι εξιλαστήριο θύμα για εκείνον ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το γεγονός ότι ο Γιάννης βοηθούσε τον Ντάνο, στηρίζοντάς τον από τον πάγκο, εκνεύρισε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τα καρδιά στον Σπαλιάρα δεν είχαν τέλος. Οδηγίες στον Ντάνο δίνεις ρε; Τόσο καιρό από εμάς έτρωγες, όχι από τον Ντάνο», είπε αρχικά ο πρώην μισθοφόρος στον Σπαλιάρα. Εκείνος χαλαρά έσπευσε να του θυμίσει πως το παιχνίδι είναι πια ατομικό και ο Ντάνος δεν έπαιξε ενάντια σε κάποια ομάδα, με τον Κώστα να γίνεται έξαλλος.

Ακολούθησε ένας ακόμη αγώνα, όπου ο Γιάννης Σπαλιάρας κερδίζει τον Κώστα και φυσικά η έκρηξη δεν άργησε να έρθει... και η μούντζα του στον συμπαίχτη του!

Η συμπεριφορά του αυτή όμως, εξόργισε και τους fans του παιχνιδιού με τα μηνύματα κατά του μισθοφόρου να μην έχουν τέλος.