Μεγάλος νικητής του σημερινού αγωνίσματος στο Survivor ήταν ο Ντάνος! Έτσι κέρδισε την δεύτερη ασυλία αλλά και ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν οι δύο παίκτες που έμειναν να αγωνίζονται μέχρι το τέλος για την ασυλία τους.

Οι παίκτες στο αγώνισμα ασυλίας είχαν παραμείνει με 3 ζωές ο καθένας. Τελικά ο Ντάνος κατάφερε και εξάντλησε τις «ζωές» του μισθοφόρου!

«Να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για το τελευταίο αγώνισμα και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς και σε όλους μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεό που είμαστε υγιείς και τελειώσαμε αυτό το παιχνίδι υγιείς. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισα με το δεξί αυτό το παιχνίδι. Περήφανος που θα πάω κατευθείαν στον ημιτελικό και εύχομαι από εδώ και πέρα καλή επιτυχία στους 3 παίκτες που έχουν απομείνει για το καλύτερο αποτέλεσμα για αυτούς» είπε στο τέλος.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εκτός από ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό, κέρδισε και ένα εισιτήριο για την Κούβα.

Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Γιάννη Σπαλιάρας, τέθηκαν αυτομάτως σε αποχώρηση, αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχαν τις ασυλίες.