Κώστας Αναγνωστόπουλος: πώς περιγράφουν τον μισθοφόρο του Survivor οι συνεργάτες του σε γνωστό μπαρ στην Αθήνα!

«Πεισματάρης, έξω καρδιά, τρελός με την καλή έννοια»

Ο Κώστας Αναγνωστόπολος κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού του Survivor, τόσο για την ιδιόμορφη προσωπικότητα του όσο και για το ιδιαίτερο πρώην επάγγελμα του, αυτό του μισθοφόρου κατά των πειρατών στη Σομαλία. Ο Κώστας όμως, πέρα από μισθοφόρος είναι κι επιχειρηματίας καθώς διατηρεί, μεταξύ άλλων, και ένα από τα πιο γνωστά μπαράκια στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στο Χολαργό, το ‘’bookAli’’. Πρόκειται για στέκι που βρίσκεται στον παράδρομο της Μεσογείων, σε απόσταση αναπνοής από το μετρό Χολαργού και φημίζεται για τις θεματικές βραδιές του και τα κοκτέιλ του.

Το star.gr επισκέφθηκε το μαγαζί και  μίλησε με άτομα που τον γνωρίζουν.

«Για μένα ο Κώστας είναι πολύ εξηγημένο παιδί, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, όταν του ζήτησα δουλειά αμέσως με έφερε εδώ. Είναι έξω καρδιά, πεισματάρης, και πολύ φιλόζωος. Κουβαλάει μια τρέλα με την καλή εννοια! Στην αρχή θεωρώ ότι δε βγήκε μια τόσο καλή εικόνα του μέσα στο παιχνίδι, αλλά μετά αποκαταστάθηκε. Ξαφνιάστηκα όταν μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, αλλά αφού εκείνος το αποφάσισε, είμαστε μαζί του», μας λέει χαρακτηριστικά ο Αντώνης, υπεύθυνος του μαγαζιού.

Η δημ. Σοφία Γαλάνη με την ομάδα του ''bookali''

Αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες του τον χαρακτηρίζουν «έξω καρδιά», «φιλότιμο» αλλά συνάμα και πολύ «πεισματάρη». Και όπως λένε, έχει στοιχεία που μπορεί να τον οδηγήσουν μέχρι και την τελική επικράτηση.

Της Γαλάνη Σοφίας

e-mail: s.galani@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top