Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

H αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, δεν κατάφερε να την κερδίσει και εν τέλει να σώσει τον εαυτό της.

Στο συμβούλιο του νησιού οι παίκτες ψήφισαν και ο Γιάννης Σπαλιάρας με τέσσερις ψήφους ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. ‘Έχοντας κερδίσει ατομική ασυλία ο  Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Ιωαννίδης ψήφισαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο αντίστοιχα.

Με δάκρυα και μια συγνώμη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στη συνέχεια η παίκτρια έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις κατά την αποχώρηση των παικτών, οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα αποκλειστικά μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Συγκεκριμένα είπε: «Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι, στους αγώνες δεν το έβαλα ποτέ κάτω, έχω μάθει να παλεύω στη ζωή μου! Τέσσερις μήνες τώρα έδινα ότι έχω, ότι αποθέματα μου έχουν μείνει στους αγώνες! Τον τελευταίο καιρό το σώμα πονάει από όλο αυτό το σκληρό παιχνίδι και τον τελευταίο καιρό βγήκαν στην επιφάνεια οι τραυματισμοί μου και με χτυπημένο γόνατο μπήκα και αγωνίστηκα με άντρες, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό! Θεωρώ ότι τα πήγα καλά, το πιο σημαντικό είναι ότι η τελευταία μου μέρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ούσα τραυματισμένη πήρα και το παράσημο, τα ράμματα, συνέχισα όμως να αγωνίζομαι, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι οι συμπαίκτες!», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Έφτασα στην πηγή αλλά δεν κατάφερα να πιω νερό, αλλά από την άλλη είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα στο Survivor και πλέον είναι αντρική υπόθεση! Είμαι πολύ ικανοποιημένη και τυχερή για αυτό που έζησα και φεύγω γεμάτη! Οι μικροεντάσεις εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το παιχνίδι, αλλά εγώ σαν Ευρυδίκη ότι θέμα είχα το έλυσα! Μέσα στο παιχνίδι γνώρισα πολλούς ανθρώπους και αρκετούς από αυτούς θα τους κρατήσω και έξω από το παιχνίδι, θα κάνουμε πολύ ωραία παρέα έξω! Αυτό που θα μου λείψει από το survivor είναι η ρουτίνα που ακολουθούσαμε, οι αγώνες και ορισμένα παιδιά με τα οποία περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές και με παιδιά που είχαμε παρεξηγηθεί όπως ήταν ο Χρανιώτης και ο Ντάνος με τους οποίους και με τα έπαθλα που κερδίζαμε ήρθαμε πιο κοντά! Τα περισσότερα παιδιά που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι τους αξίζει να είναι εκεί! Θεωρώ ότι ο Ντάνος είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης που κατάφερε να νικήσει τους πάντες και το είχε δείξει από την αρχή ότι ήταν δυνατός παίκτης και η κόκκινη ομάδα ήταν τυχερή που τον είχε! Είναι ο πρώτος που μπορώ να βάλω στον τελικό και ο άλλος είναι ο Κωνσταντίνος», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.