Τι είπε η Σταμάτη στην Ψυχίδου και την άφησε άφωνη; «Μου λες ψέματα, με τρολάρεις»

Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Συνέντευξη από την Φωτεινή Ψυχίδου πήρε η Σάσα Σταμάτη για το Πρωινό. Η Φωτεινή μίλησε για όλους και για όλα και δεν δίστασε να μιλήσει και για τον  Μπάμπη Στόκα! 

«Ο Μπάμπης καταρχάς δεν τρώγεται. Είναι υπεράνω κραξίματος, έχει περάσει σε ένα level που δεν μπορείς να τον κολλήσεις στον τοίχο, δηλαδή γίνεσαι γελοίος. Είναι καλλιτεχνάρα. Τον Μπάμπη τον πειράζω και τον τσιγκλίζω και του κάνω παρατηρησούλες», είπε για το προφίλ και την επιτυχία του πρώην συζύγου της.

Λίγο αργότερα η Φωτεινή Ψυχίδου συμπλήρωσε: «Μου άρεσε πάρα πολύ ο Μπάμπης στο X –factor. Αυτό που με πείραξε είναι ότι τον καταφέρανε αντί να τους καταφέρει. Θα ήθελα να αναδείξει τους ποιητές, δεν γουστάρω να βλέπω την ομάδα του με τα μπαλέτα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου λες ψέματα, θα με τρελάνεις! Πήγε στα Mad; Μένω άναυδη, είχε μια άλλη πορεία, και του ταίριαζε πιο πολύ!  Ίδιο είναι το προϊόν που υπηρετούμε εμείς στην τηλεόραση και ίδιο του Στόκα; Σοβαρά τραγούδησε Μέλισσες; Μου αρέσουν, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να ακούς Παυλίδη οι Μέλισσες»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top