Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου στο Survivor Πανόραμα: «Ψήφισα τον Ντάνο να πάει στους Διάσημους γιατί…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για ακόμα μια φορά ήταν καλεσμένες στο Survivor Panorama η Σάρα Εσκενάζυ και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Οι δύο παίκτριες από την ομάδα των Μαχητών κάθισαν απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησαν για όσα δεν είχαν ως τώρα αποκαλύψει.

«Εγώ όταν είχα ψηφίσει τον Ντάνο είχα πει ότι θα προσαρμοστεί και σαν χαρακτήρας και σωματικά πολύ πιο εύκολα, στην απέναντι ομάδα από ότι αν πήγαινε κάποιος άλλος παίκτης από την ομάδα των Μαχητών και ηλικιακά νομίζω ταίριαζε πιο πολύ με τα παιδιά και στην πορεία αποδείχτηκε κι ένας πολύ δυνατός παίκτης! Όταν τον ψήφισα λοιπόν είχα πει αυτό το λόγο, ότι θα προσαρμοστεί εύκολα δηλαδή, και ότι δεν θα βρεθεί υποψήφιος όταν λήξει η ασυλία του, αφού είχε μια εβδομάδα μιας και ήταν ο καινούριος στην άλλη ομάδα», είπε μετά από ερώτηση σχετικά με το τι ήταν αυτό που την είχε κάνει να ψηφίσει τον Ντάνο να πάει στους κόκκινους!

«Γιατί λένε ότι είχες πει ότι μόλις λήξει η ασυλία θα είναι ο πρώτος που θα φύγει από τους Διάσημους;» και τότε η Ελισάβετ της απάντησε:

«Δεν ξέρω, εγώ απλά είχα πει ότι όποιος άλλος και να πήγαινε θα μπορούσε να είναι πιο εύκολος στόχος απ’ ότι ο Αγγελόπουλος που μπορεί να προσαρμοστεί πιο εύκολα! Αυτό εννοούσα εγώ…», δήλωσε η Ελισάβετ κλείνοντας τον λόγο της! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top