Συνέβη κι αυτό! Ο Τσελίκας σταμάτησε το ρεπορτάζ για να θαυμάσει... μια γυναίκα

Πως το σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΙ;

Ένα απρόοπτο συνέβη σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, για το θέμα των σκουπιδιών.

Ο δημοσιογράφος σταμάτησε το live για να κοιτάξει… μια σέξι περαστική γυναίκα, αφήνοντας άναυδους τους παρουσιαστές!

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Γιώργο Τσελίκα, ο οποίος είχε στηθεί στο Μικρολίμανο για να κάνει ρεπορτάζ για τα σκουπίδια που «πνίγουν» τον Πειραιά από τη συνεχιζόμενη για 10η ημέρα απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής ''Οι Αταίριαστοι" τον έβγαλαν στον αέρα για να δείξουν την εικόνα και να δώσει το ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος. Ωστόσο, ο Γιώργος Τσελίκας ενώ ξεκίνησε, και μάλιστα με στόμφο, σταμάτησε απότομα για αρκετά δευτερόλεπτα. Μια γυναίκα περνούσε από το σημείο και ο δημοσιογράφος όχι μόνο σταμάτησε να μιλάει, αλλά γύρισε για να την παρακολουθήσει εκστασιασμένος να απομακρύνεται!

Οι παρουσιαστές έβαλαν τα γέλια με τον συνάδελφό τους και άρχισαν την καζούρα: «Τι έγινε, ρε Τσελίκα; Τι έπαθες, ρε Τσελίκα; Κόπηκε η λαλιά σου;». «Κοκομπλόκο», απάντησε απτόητος εκείνος και επιχείρησε εν μέσω χαχανητών να δώσει το ρεπορτάζ για τα σκουπίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top